Španjolska

Barcelona izborila četvrtfinale Kraljeva kupa, Rakitić dobio 10 minuta

Foto: Reuters/PIXSELL
Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
Barcelona
11.01.2017.
u 23:23
Barcelonu su do prolaska odveli Suarez (36), Neymar (48-11m) i Messi (78), dok je jedini strijelac za Athletic bio Saborit (51)
Pogledaj originalni članak

Nogometaši Barcelone plasirali su se u četvrtfinale Kraljeva kupa, oni su u uzvratnoj utakmici osmine finala na svom Camp Nou svladali Athletic iz Bilbaoa sa 3:1 i tako nadoknadili zaostatak od 1:2 iz prvog dvoboja igranog prije tjedan dana.

Barcelonu su do prolaska odveli Suarez (36), Neymar (48-11m) i Messi (78), dok je jedini strijelac za Athletic bio Saborit (51). 

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić igrao je za Barcelonu od 80. minute.

Barcelona će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz dvoboja Seville i Real Madrida koji će svoj uzvratni dvoboj igrati u četvrtak u Sevilli, a "kraljevski klub" ima prednost od 3-0 iz prvog dvoboja.

Ranije u srijedu plasman u četvrtfinale izborili su Real Sociedad, Alcorcon i Alaves, dok je madridski Atletico to ostvario u utorak. 

Alaves i Deportivo La Coruna su odigrali 1:1, a Alaves je prošao dalje zahvaljujući 2:2 iz prve utakmice u La Coruni.

U dvoboju drugoligaša Alcorcon je u gostima slavio kod Cordobe sa 2:1 i prošao dalje nakon 0:0 iz prve utakmice. Villarreal i Real Sociedad su na Madrigalu odigrali 1:1, a "žuta podmornica" tako nije uspjela nadoknaditi poraz 1:3 iz prve utakmice u San Sebastianu.

U četvrtak su na rasporedu preostali uzvrati u kojima se sastaju Celta Vigo - Valencia, Eibar - Osasuna  i Sevilla - Real Madrid.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Diavolo
Diavolo
09:35 12.01.2017.

koga briga Rakitic, bitna je Barca.... svi su oni vojnici kluba, a kome se ne svidj neka ide dalje

HR
hrvatin
14:50 12.01.2017.

Messi je kralj.Ronaldo i svi ostali na svijetu mogu mu samo cistiti kopacke.Sve dok igra zlatna lopta i sve drugo mora biti samo njegovo svake godine.Uz Pelea,najbolji igrac svih vremena.U svim elementima nogometne igre je nestvaran i savrsen.

UN
unbekant
05:46 12.01.2017.

Rakiticu,ti s takvim talentom si dobijo 10 minuta da zaigras,e majstore bjezi iz te jadne ciganske lige,bjezi u Njmeacku,Britaniju,Hrvatsku,Svedsku,samo bjezi,u neku drugu nogometnu destinaciju,gdjeces biti postovan i nagradjivan za svoj talenat,pa bolje biti bilo da igras u Njemackom drugoligasu,nego u tim ciganskim prvoligasima,imao bih barem dostojanstvo i postovanje za svoj izuzetni talenat.