ŠPANJOLSKI MEDIJI

Barcelona bi mogla prodati Luisa Suareza

Foto: Reuters/Pixsell
Barcelona bi mogla prodati Luisa Suareza
03.05.2020.
u 20:51
Luis Suarez je u šest sezona u Barci u 270 nastupa zabio 191 pogodak. No, pandemija koronavirusa uzrokovala je financijske probleme i moćnoj Barceloni, koja je značajno srezala plaće svojim igračima
Pogledaj originalni članak

Barcelona bi ovoga ljeta mogla prodati 33-godišnjeg urugvajskog napadača Luisa Suareza, za kojeg je zainteresirano više klubova u američkoj MLS ligi, a poesbno Inter Miami, čiji je vlasnik David Beckham, objavili su španjolski mediji.

 Luis Suarez je u šest sezona u Barci u 270 nastupa zabio 191 pogodak. No, pandemija koronavirusa uzrokovala je financijske probleme i moćnoj Barceloni, koja je značajno srezala plaće svojim igračima.
 
Suarez ima ugovor s Barcelonom do ljeta 2021., s tim da može biti aktivirana opcija produženja ugovora za još godinu dana. Iako je urugvajski nogometaš i ove sezone bio efikasan, postigao je 14 golova, vodstvo Barce boji se mogućih ozljeda koje su kod igrača njegove dobi česta pojava, a muči ih i njegova velika plaća. 

Još jedan razlog za njegovu prodaju je i mogući povratak Neymara, te dovođenje napadača Lautara Martineza (22), koji je ove sezone pružao odlične partije u dresu Intera.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar CarolVP82
CarolVP82
23:54 03.05.2020.

w︆︅︆w︆︅︆­w︆︅︆.︆︅︆­l­o︆︅︆v︆︅︆­e︆︅︆x︆︅︆x︅︆︆.︆︅︆­c︆︅︆­l︆︅︆u︅︆b