"PROCURILA" SNIMKA

AUDIO Mamić naredio Šukerovu smjenu: Klošari rasturaju sve što sam stvarao!

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
26.07.2021.
u 19:45
- Dobro znate o čemu ja pričam! Prema tome, to je poziv, gospodo, mijenjajte nešto, poduzimajte, jer će vas otpuhnut' bura!
Pogledaj originalni članak

Skupština Hrvatskog nogometnog saveza održava se 29. srpnja ili za tri dana i na njoj će se odlučivati o nasljedniku predsjednika Davora Šukera, protiv kojeg je lobirao bjegunac Zdravko Mamić još u ožujku ove godine.

>>> Braća Mamić u Međugorju žive kao i prije bijega iz Hrvatske

Naime, Nova TV je u posjedu ekskluzivne snimke razgovora Mamića s aktualnim i bivšim članovima Saveza. Ono što se može čuti jest jasan pritisak da se smjeni Šukera.

- Počnite mijenjati odnos u Savezu, Šuker ne može bit više predsjednik. Šuker ne može bit više predsjednik - završena priča. I to je nedopustivo. U tom filmu više Zdravko ne sudjeluje i ja rastem iz dana u dan - "grmio" je Mamić aktualnom Šukerovu savjetniku Zorislavu Srebriću pa nastavio:

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

- I ja rastem, dolaze pametni i s iskustvom i tako dalje, prema tome, prema tome, neću dozvolit da ono što ste vi stvarali, što sam ja stvarao, što su drugi stvarali da klošari okrutni rasturaju. Dobro znate o čemu ja pričam! Prema tome, to je poziv, gospodo, mijenjajte nešto, poduzimajte, jer će vas otpuhnut' bura!

Srebrić ne negira snimku, ali naglasio je da Mamić nema utjecaj na njega, suce ili ikoga u HNS-u.

Djelić je to snimke, a u cijelosti ju je ekskluzivno objavila Nova TV u dnevniku.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 43

RE
RedTree
20:26 26.07.2021.

Šuker nikad nije ni imao neke ovlasti i uostalom mediji su stalno pisali da je on vani, da ga slabo zanima domaći nogomet, tako da je ovo nejasno.

KO
komunikolog
22:30 26.07.2021.

Tko je snimao?

UV
uvijekje
21:38 26.07.2021.

kriminalac je sam priznao da već 20 potplaćuje suce u pravosuđu, sav se naježim dok pomislim što takva lopovska spodoba tek radi u hns-u i sa nogometnim sucima...