pao je levante

Atletico slavio na Griezmannov pogon, Mandžukić sudjelovao kod pogotka

Foto: Reuters/Pixsell
Atletico Madrid - Levante
Foto: Reuters/Pixsell
Atletico Madrid - Levante
Foto: Reuters/Pixsell
Atletico Madrid - Levante
03.01.2015.
u 18:28
Atletico se ovom pobjedom poravnao s Barcelonom na drugom mjestu.
Pogledaj originalni članak

Atletico Madrid lakoćom je stigao do pobjede nad Levanteom (3:1) u 17. kolu španjolskog prvenstva.

Dvotjedna stanka nije smetala dvostrukom strijelcu, Francuzu Antoineu Griezmannu, koji je nakon hat-tricka Athleticu u prošlom kolu, bio koban i za Levante. Mrežu suparnika zatresao je u 18. i 47. minuti uz napomenu da je prije drugog pogotka vratnicu pogodio Mario Mandžukić, a Francuz je bio najspretniji nakon odbijanca.

Treći pogodak za momčad Diega Simeonea postigao je Diego Godin u 82. minuti dok je jedini gol gostiju djelo Nabila El Zhara.

Dodajmo kako je Mandžukić igrao do 79. minute.

 

Izvještaj i statistiku utakmice pogledajte na portalu Goal.com.

Atletico se ovom pobjedom poravnao s Barcelonom na drugom mjestu (38 bodova) ali ima utakmicu više. Real je vodeći sa 39 bodova iz 15 odigranih utakmica, a Levante je na 15. mjestu sa 15 bodova.

>>Diego Simeone: Torres nije došao kao spasitelj, Mandžukić je trenutno ispred njega

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.