HRVATSKI REPREZENTATIVAC

Atletico želi dovesti Vrsaljka

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Šime Vrsaljko
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
07.06.2015., Varazdin - Prijateljska nogometna utakmica izmedju Hrvatske i Gibraltara. Sime Vrsaljko. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Reuters/Pixsell
Šime Vrsaljko
Foto: Reuters/PIXSELL
Juventus' Alex Sandro (R) and Sassuolo's Sime Vrsaljko fight for the ball during their Serie A soccer match at the Mapei stadium in Reggio Emilia October 28, 2015. REUTERS/Giampiero Sposito
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Vrsaljko Srna
31.05.2016.
u 00:30
Španjolska Marca piše kako su idući dani odlučujući za operaciju dovođenja hrvatskog reprezentativca.
Pogledaj originalni članak

Desni branič hrvatske reprezentacije Šime Vrsaljko, koji je imao odličnu sezonu u talijanskom Sassuolu, mogao bi karijeru nastaviti u Atletico Madridu, gdje bi se borio za mjesto s tragičarom finala Lige prvaka Juanfranom, pišu u ponedjeljak španjolski mediji.

- Ne mogu dati nikakav komentar. Ne znam ništa pobliže o takvoj mogućnosti - rekao je Hini glasnogovornik Atletica Juan Jose Anaut.

Španjolska Marca piše kako su idući dani odlučujući za operaciju dovođenja hrvatskog reprezentativca. Iste novine napominju kako je Vrsaljko već imao sporazum o prelasku u talijanskog doprvaka Napoli, ali da bi htio igrati u španjolskoj ligi.

Vrsaljko je u Rovinju na pripremama reprezentacije, a na novinarski upit gdje će nastaviti karijeru, u Napoliju ili Atleticu, hrvatski nogometaš je odgovorio: 

- Svjestan sam situacije, no isključivo sam koncentriran na reprezentaciju i želim razgovarati samo o tome.

Vrsaljko je u Sassoulo došao u ljeto 2014., te ima ugovor do ljeta 2019. godine.

>> Vrsaljko: Lijevi bek? U klubu to ne igram, za Hrvatsku nema problema!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.