emiliano velazquez

Atletico Madrid kupio mladog Urugvajca i proslijedio ga u Getafe

Foto: Facebook
Atletico Madrid kupio mladog Urugvajca i proslijedio ga u Getafe
28.08.2014.
u 10:26
Kupili su ga od urugvajskog Danubija, za koji je nastupao dvije sezone i s njime osvojio naslov prvaka.
Pogledaj originalni članak

Urugvajac Emiliano Velazquez novo je pojačanje madridskog Atletica, a ugovor je potpisao na pet godina. No odmah će biti posuđen u Getafe jer ga Diego Simeone nema odmah u planovima, ali u budućnosti računa itekako na talentiranog 20-godišnjaka.

Kupili su ga od urugvajskog Danubija, za koji je nastupao dvije sezone i s njime osvojio naslov prvaka. Bio je i na širem popisu urugvajske reprezentacije, ali nije zaigrao na Svjetskom prvenstvu.

Ostaje za vidjeti hoće li Atletico stati na ovome ili će dovesti i nekog ofenzivca, koji bi im pomogao u utakmicama protiv klubova čija filozofija nije napasti već se braniti i čekati priliku iz kontri i polukontri.

>> Rayo iznenadio 'ispuhani' Atletico, Mandžukić igrao 74 minute

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
11:29 28.08.2014.

Hvala sto niste napisali na kojoj poziciji igra, jer onda ne bi bilo zanimljivo, idem sad to naci negdje drugdje.

DU
Deleted user
13:34 28.08.2014.

kad Dinamo pošalje u Lokomotivu igrače, to je nekaj druge za Vanjicu i ostale niškoristi novinare, a ovo je OK i još je vijest.