Leganes zadovoljan

Atletico i dalje bez pobjede: Remi kod novog prvoligaša, Vrsaljko ostao na klupi

Foto: Reuters/PIXSELL
Soccer Football - Atletico Madrid v Real Madrid - UEFA Champions League Final - San Siro Stadium, Milan, Italy - 28/5/16 Atletico Madrid coach Diego Simeone looks dejected Reuters / Kai Pfaffenbach Livepic EDITORIAL USE ONLY.
Foto: Reuters/PIXSELL
Atletico Madrid's coach Diego Simeone gestures during their Spanish first division soccer match against Valencia at Vicente Calderon stadium in Madrid March 8, 2015. REUTERS/Juan Medina (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER) Picture Supplied by Action Images
28.08.2016.
u 00:15
Šime Vrsaljko ni u drugoj prvenstvenoj utakmici nije dobio povjerenje Diega Simeonea.
Pogledaj originalni članak

Atletico Madrid nakon dva odigrana kola španjolskog prvenstva ne zna za pobjedu. Momčad Diega Simeone je na gostovanju kod novog prvoligaša Leganésa odigrala 0:0 i tako uzela samo jedan bod.

Atletico je potpuno nadigrao domaću momčad u posjedu lopte, ali teško su mogli do pogotka iz samo tri udarca na okvir gola na utakmici.

Šime Vrsaljko nije zaigrao ni u ovoj utakmici, a Atletico koji je bez pobjede trenutno zauzima 11. poziciju.

Cijeli izvještaj utakmice i statistiku pročitajte na portalu Goal.com.

>>Real se namučio sa Celtom, Luka Modrić oduševio i pogodio prečku

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

VO
volimsvoje
09:31 28.08.2016.

Ovo je dokaz koliko je teško izboriti mjesto u vrhunskim klubovima. Kod njih postoji sustav kao u reprezentacijama. Sjetite se trnovitog puta Luke Modrića. Od proglašenog najgoreg transfera godine do nezamjenjivog kotačića u Realu... Vrsaljko ima peh da mu se u reprezentaciji ispriječi kapetan Srna a sad u Atleticu institucija, kapetan Juanfran! Sretno Šime!