PAO NA DOPING-TESTU

Arijan Ademi danas otvara B-uzorak, njegova sudbina znat će se tek za 20-ak dana

Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Arijan Ademi
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Arijan Ademi
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Arijan Ademi, Alexis Sanchez
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Zoran Mamić, Dinamo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Zoran Mamić, Dinamo
20.10.2015.
u 14:03
Rezultati B uzorka neće odmah biti dostupni javnosti, i oni prvo trebaju na laboratorijske preglede, pa će se tek za 20-ak dana (možda malo manje) znati kakva je sudbina Arijana Ademija
Pogledaj originalni članak

Arijan Ademi zaputio se s Dinamovim liječnikom dr. Hrvojem Šojatom u Lausannu gdje će se danas otvoriti zapečaćeni B uzorak, piše Goal.

Rezultati B uzorka neće odmah biti dostupni javnosti, i oni prvo trebaju na laboratorijske preglede, pa će se tek za 20-ak dana (možda malo manje) znati kakva je sudbina Arijana Ademija. Bude li drugi nalaz negativan, Ademi će odmah moći igrati službene utakmice, no bude li i B uzorak pozitivan, modrog veznjaka očekuje dulja stanka...

>> Opširnije o Arijanu Ademiju pročitajte na Goal.com

>> Wenger misli da Ademi nije jedini: Kada sam vidio da su igrači Dinama dopingirani...

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

VI
VisAVis2
15:32 20.10.2015.

Radi kukastog križa, koji ama baš nikakve veze sa sportom i nacijom nije imao, kažnjena i država i reprezentacija, oduzimanje igrom zasluženih bodova, zabrana prisustva navijača i dr)! U ovom slučaju, 10% nogometne ekipe igralo drogirano službenu tekmu, što je svakako utjecalo na zbivanja na terenu odnosno ukratko, na rezultat tekme, a kazniti će samo nekig pojedinca, koji možda nije ni bio svjestan da su ga "tako pripremili"!