COPA AMERICA

Argentina zabila šest komada Paragvaju i prošla u finale, Messi opet bez pogotka

Foto: Reuters
Argentina - Paragvaj
Foto: Reuters
Argentina - Paragvaj
Foto: Reuters
Argentina - Paragvaj
Foto: Reuters
Argentina - Paragvaj
Foto: Reuters
Argentina - Paragvaj
Foto: Reuters
Argentina - Paragvaj
01.07.2015.
u 08:54
- Nisam zabrinut što nisam zabio. Ispunili smo prvi cilj ulaskom u finale, a osvajanje Copa Americe bilo bi spektakularno - rekao je Messi
Pogledaj originalni članak

Reprezentacija Argentine razbila je Paragvaj sa 6:1 i plasirala se u finale Copa Amerike. Svjetski viceprvaci tako su došli na korak od prvog velikog trofeja u posljednje 22 godine.

Argentina je odigrala odličnu utakmicu, a pogotke su zabili Rojo (15.), Pastore (27.), Di María (47., 53.), Agüero (80.) i Higuaín (83.). Lionel Messi ponovno se nije upisao u strijelce, no zabilježio je tri asistencije. Zanimljivo da je igrao povučenije, u veznom redu.

- Nisam zabrinut što nisam zabio. Ispunili smo prvi cilj ulaskom u finale, a osvajanje Copa Americe bilo bi spektakularno - rekao je Messi.

Argentina će se za naslov boriti protiv domaćina Čilea.

>> Čile nakon golčine Vargasa u finalu Copa Americe, Henriquez nije ulazio u igru

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

NL
nenad.levar
09:15 01.07.2015.

da ali je bio asistent kod 5

KE
kentie
13:06 01.07.2015.

Messi se stavio u službu ekipe...i rezultat je spektakularan, zapravo rukometni...