NE ŽELI U SPLIT

Šimundža odbio Hajduk: Razmišljam isključivo o Mariboru

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Šimundža odbio Hajduk: Razmišljam isključivo o Mariboru
22.05.2015.
u 12:35
- Moje misli vezane su isključivo uz Maribor. Razmišljam samo o posljednje dvije utakmice i pripremama za novu sezonu. Ne razmišljam o odlasku - rekao je Šimundža
Pogledaj originalni članak

Hajduk je na klupu želio dovesti Antu Šimundžu, no trener Maribora otklonio je takvu mogućnost. Šimundža, čiji je otac Splićanin, potvrdio je to za klupsku stranicu.

- Od svoga sam agenta dobio informaciju o zanimanju Hajduka. Rekao sam da me to ne zanima. Splićani su po pravilima prvo kontaktirali sportskog direktora (Zlatka Zahoviča). On je odgovorio kako odgovaraju svi veliki klubovi - nikoga neće na silu zadržavati - rekao je Šimundža.

No, Šimundža ne želi u Split.

- Moje misli su vezane isključivo uz Maribor. Razmišljam samo o posljednje dvije utakmice i pripremama za novu sezonu. Ne razmišljam o odlasku. Imamo još mogućnosti za napredovanjem, posao ovdje još nije obavljen - rekao je Šimundža koji je s Mariborom imao zapažen nastup u Ligi prvaka u skupini s Chelseajem, Sportingom i Schalkeom.

>> Hajduk želi dovesti trenera Maribora Antu Šimundžu!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
16:35 22.05.2015.

Momak je odličan trener stolnog nogometa i čeka ga velika karijera u Mongoliji!

Avatar Cugam-Domoljubno
Cugam-Domoljubno
13:23 22.05.2015.

Pa zar je to iznenađenje da trener ostane u malom ali organiziranom i situiranom europskom klubu prošlogodišnjem učesniku Lige Prvaka umjesto da se kocka i blamira u slavnom i bankrotiranom balkanskom klubu velike reputacije ali jadne situacije??