ANTE ČAČIĆ:

Neka oni koji bojkotiraju žive u svom svijetu, mi ćemo iz inata otići na Euro!

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Neka oni koji bojkotiraju žive u svom svijetu, mi ćemo iz inata otići na Euro!
05.10.2015.
u 11:07
' U prilog nam ne ide atmosfera oko nogometa, isijava negativna energija.'
Pogledaj originalni članak

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić prv put okuplja reprezentativce, a uoči dočeka igrača obratio se javnosti na početku akcije Bugarska i Malta, koje su bitne za direktni plasman na Europsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj. Naravno, ukoliko Norveška "prosuje" bodove u svojim preostalim utakmicama.

- Moramo učiniti sve da se utakmica dobije. Isto i na Malti, da odemo izravno na prvenstvo! Ako ne uspijemo, moramo biti u dobroj atmosferi za dodatne kvalifikacije. I zadovoljan sam, odnosi su dobri, sportski, prijateljski i atmosfera je idilična. Svjesni su da je ovo prilika generacije i neće to propustiti - rekao je Čačić i nastavio:

- U prilog nam ne ide atmosfera oko nogometa, isijava negativna energija i zato ćemo uspjeti iz inata!

U prvom planu svakako je stanje s Marijem Mandžukićem, koji muku muči s ozljedom.

- Od prvog dana radi po posebnom tretmanu, sve je bolja situacija, ali vidjet ćemo danas kad dođe kakav će biti na treningu. Ali, poznavajući njegovu volju, bit će na dispoziciji - kazao je pa se osvrnuo na prethodne rezultate reprezentacije, koji nisu baš najbolji:

- Grupa izgrednika je napravila što je napravila, imali smo prazan stadion na Poljudu. Nakon toga svastika, opet kazna, sve to ne može ne utjecati na igrače koji igraju u sasvim drukčijoj atmosferi. Ne znam tko bi na to ostao imun, to je dobrim dijelom pokvarilo atmosferu oko reprezentacije. Još uvijek držimo sve u svojim rukama.

Što se bojkota tiče, Čačić nije išao pomirljivim tonom nego se poput svojih poslodavaca poslužio svadljivom retorikom koja ne dozvoljava drugačije mišljenje.

- Bojkot? Neka ti navijači bojkotiraju i žive u svom svijetu - kratko im je poručio, a zatim nastavio o Bugarima:

- Svaka reprezentacija je opasna, ako joj to dozvolimo. Držim da je Hrvatska puno kvalitetnija, naš motiv je daleko veći, uz sav respekt njima, najviše će se tu pitati nas.

>> Milanović stalno pokazuje neozbiljnost. Za razliku od njega, ja nisam slučajni izbornik

>> Čačić u reprezentaciju pozvao Duju Ćaletu-Cara!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 27

EF
epic.flyer
12:28 05.10.2015.

Sretno našim dečkima,idemo po 2 pobjede i do plasmana na Europskom......Hrvatskaaaaaaaaaaaaa!!!!!

SO
sonce
11:33 05.10.2015.

Ajde torcidaši mrzitelji reprezentacije na rivu i organizirajte feštu.

EF
epic.flyer
12:32 05.10.2015.

Najbolji su mi oni koji viću Mamićevci.....hahahhha....A tko plača rušitelje Hrvatske reprezentacije....tko plaća likovnjacima "izložbu na poljudu",i ono iživljavanje cirkusko u Milanu?????? Prejadni ste.....Daj shvatite repka će u inat vama biti još jača....nikad zloba neće pobijediti ma koliko se pojedinci trudili....Uzalud vam trud svirači......hahhhaahhaaaaaaaaaaa....Hrvatskaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!