Frankov cirkus

Andrijašević: Čelnici kluba znali su da se ženim 
na dan derbija

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Andrijašević: Čelnici kluba znali su da se ženim 
na dan derbija
24.09.2012.
u 16:15
- Krivo nam je svima što je tako ispalo, i meni, i budućoj supruzi Marini... - kaže Andrijašević
Pogledaj originalni članak

Kakva je to žalost za Hajduk, Franka Andrijaševića neće biti u derbiju s Dinamom. Taj 21-godišnji veznjak, zajedno s Josipom Radoševićem, glavni je igrač Hajduka. A kada se pogleda ofenziva, onda je Andrijašević "broj jedan" bijelih. S četiri pogotka dijeli s Caktašem prvo mjesto na prvenstvenoj tablici strijelaca Hajduka. S dva gola u dvije minute torpedirao je Slaven Belupo u nedjelju (3:1)...

Nisam namjerno dobio žuti

– Presretan sam što su golovi pali u pravom trenutku. Puno nam znači pobjeda, opet smo se vratili prema vrhu – kaže Andrijašević.

Mogli bismo tako unedogled o sjajnom Andrijaševiću, sinu proslavljenog Hajdukova prvotimca Stipe, koji je danas jedan od glavnih ljudi u omladinskoj školi, praktički je desna ruka Sergija Krešića. Ali, Andrijaševića neće biti u najvažnijoj ovosezonskoj utakmici, Hajduk u subotu gostuje kod Dinama, a mladog reprezentativca nema zbog tri žuta kartona.

– Htio sam zaustaviti kontru, nisam žuti karton želio namjerno dobiti – objašnjava nam Franko.

Taj isključujući karton dobio je u sudačkoj nadoknadi, sasvim nepotrebno i glupo, ali Andrijašević derbi ne bi igrao i da ga nije dobio. Naime, na dan utakmice s Dinamom Andrijašević se ženi. Termin je zakazao još dok je igrao za Dugopolje, nije tada mogao ni sanjati da će igrati derbi.

– Ispalo je tako da je datum 29. rujna dogovoren još prije godinu dana. Tek nakon što je završila prošla sezona vidio sam da je vjenčanje na dan derbija. Razgovarao sam s predsjednikom i trenerom, stali su iza mene. Trener Mišo je rekao da vidim možemo li što promijeniti, ali jednostavno nije se moglo. Krivo nam je svima, i meni i budućoj supruzi Marini – rekao je Andrijašević.

Kad kaže da je o svemu obavijestio predsjednika, onda to treba prevesti da je za vjenčanje na dan derbija znao i bivši predsjednik Hrvoje Maleš, ali i novi Marin Brbić.

Amaterski potez Hajduka

– Promijenio bih termin da sam mogao, pokušavao sam, ali previše je stvari dogovoreno, vjenčanje je u Dugopolju, bit će više od 200 uzvanika. Na žalost, neće biti suigrača, ali vjerujem da će momci napraviti velik rezultat u Maksimiru. Imam takav osjećaj. Puno radimo, odričemo se i to nam se mora vratiti na pravi način – kaže Andrijašević.

Derbi neće niti gledati, kada počne utakmica, Franko će se spremati pred oltar u Svetom Kaji, u Solinu.

– Negdje u 50. minuti derbija reći ću "da". Bilo bi super da u tom trenutku postignemo pogodak. Strijelac? Nije bitno, neka ga postigne bilo tko – smije se Andrijašević.

Na kraju sve djeluje nekako simpatično, Franko se smješka i vjenčat će se. Ali, i dalje ostaje gorak okus još jednog amaterskog poteza Hajduka. Ponajboljeg igrača u derbiju neće biti zbog toga što se ženi, to je katastrofa. I još Andrijašević kaže da su predsjednik i trener znali o svemu. Kakav cirkus...  

>>>Nevjerojatno: Andrijašević se ženi na dan derbija s Dinamom!

>>>Andrijaševićev dvominutni spektakl za pobjedu Splićana

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

ŽA
žacanko
16:39 24.09.2012.

Koliko priče o tome da li će igrati Andrijašević ili ne.Pa,Hajduk je dokazao da ima dovoljno mladih igrača.Danas zaigra jedan sutra drugi.Tako i treba,jer nam je već pun kufer istih imena i plakanja ako ih netko ogrebe ili malo otpuhne pa sutra nemogu igrati za "svemirske modre".Tko se ovdje više boji ? Dinamo ili Hajduk ili pak ova piskarala koji ustvari stvaraju ovakvu nezdravu klimi?

VB
vin-bush
17:29 24.09.2012.

Samo ti idi na vjenčanje i sa i bez tebe Hajduk će svakako izgubiti...Brini se za Marinu,pusti Hajduk!

Avatar mohito
mohito
16:27 24.09.2012.

koja sreca za dinamo, hajduk stize bez kake ( doduse jos uvijek je u ekipi xabi alonso, a mozda u zagrebu nekom dobrom partijom jos neki hajdukovac odmah zaradi titulu ronalda ili messija...)...