Osvojili medalju

Andrej Plenković čestitao braći Sinković

Foto: Igor Kralj/Pixsell
Andrej Plenković čestitao braći Sinković
01.10.2017.
u 12:54
"Dragi Valente i Martine, iskreno i od srca u ime Vlade Republike Hrvatske i osobno čestitam vam na osvajanju srebrnog odličja na Svjetskom veslačkom prvenstvu"
Pogledaj originalni članak

Braća Sinković jučer su ispisali još jednu stranicu hrvatske sportske povijesti. Iako su promijenili disciplinu, nastavili su sa sjajnim rezultatima pa su tako u finalu dvojca bez kormilara na Svjetskom veslačkom prvenstvu u Sjedinjenim Američkim Državama osvojili srebrnu medalju.

Sjajnom dvojcu na tome je čestitao i premijer Andrej Planković.

"Dragi Valente i Martine, iskreno i od srca u ime Vlade Republike Hrvatske i osobno čestitam vam na osvajanju srebrnog odličja na Svjetskom veslačkom prvenstvu. Vaš je uspjeh posebno značajan jer ste postali viceprvaci svijeta u disciplini koja je za vas još nova, dvojcu bez kormilara. Hvala vam na ovom sjajnom rezultatu kojim ste još jednom potvrdili da pripadate športskom vrhu. Želim vam puno sreće i još mnoga vrhunska športska postignuća u životu", stoji u brzojavu premijera Plenkovića. 

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Hrvatski-Čovik
Hrvatski-Čovik
12:58 01.10.2017.

Kada ce Plenki čestitati Ceraru na polakoj implementaciji međunarodno važeče EU arbitraže? Kako čemo preživeti takav poraz i fijasko?