Real u formi

Ancelotti objasnio zašto je ostavio Modrića na klupi

Foto: DPA/PIXSELL
Ancelotti objasnio zašto je ostavio Modrića na klupi
24.09.2014.
u 08:45
– Zvižduci Casillasu u prošlim utakmicama nisu utjecali na moju odluku. Ostavio sam ga na klupi jer sam ja tako odlučio
Pogledaj originalni članak

Madridski Real evidentno se diže u formi, a jučer je to potvrdio uvjerljivom pobjedom protiv Elchea 5:1. U posljednje tri utakmice "kraljevski klub" postigao je čak 18 pogodaka, a to je zadovoljilo njihova trenera Carla Ancelottija.

– Zadovoljan sam našom igrom i sretan zbog tri boda. Momčad sad ima balans i fizički je puno spremnija, bit će to dobro – rekao je Ancelotti nakon susreta pa se osvrnuo na promjenu na vratima.

– Zvižduci Casillasu u prošlim utakmicama nisu utjecali na moju odluku. Ostavio sam ga na klupi jer sam ja tako odlučio. A Keylor je bio dobar, siguran na golu. Igrali smo dobro u obrani pa nije imao previše posla.

Foto: UESyndication/PIXSELL

A Ancelotti je u sinoćnjoj utakmici na klupi ostavio Benzemu i Modrića.

– Mislim da je u ovom trenutku rotacija momčadi vrlo bitna jer su nam svi igrači motivirani. Utakmica je jako puno, već u subotu igramo novu i smatram da je dobro rotirati momčad i izbjeći probleme. Danas Benzema i Modrić nisu igrali, odmarao sam ih, ali će igrati već u subotu.

>>Ronaldo zabio četiri komada Elcheu, Pašalić skrivio jedanaesterac

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DU
Deleted user
09:31 24.09.2014.

Gledo sam Reala sinoc, rekob da nema samse protiv imalo jace ekipe. Rupa kolko oces u obrani, penali sto su sinoc svirani ni jedan nije trebo bit. Elche se predo unaprijed.