potvrđeno

Real vraća bivšeg napadača

Foto: Reuters/PIXSELL
Alvaro Morata
Foto: REUTERS/Max Rossi
Alvaro Morata
Foto: Reuters/PIXSELL
Football Soccer - Spain v Turkey - EURO 2016 - Group D - Stade de Nice, Nice, France - 17/6/16 Spain's Nolito celebrates with Alvaro Morata and Iker Casillas after scoring their second goal REUTERS/Eddie Keogh Livepic
Foto: Reuters/PIXSELL
Football Soccer - Spain v Turkey - EURO 2016 - Group D - Stade de Nice, Nice, France - 17/6/16 Spain's Alvaro Morata celebrates with team mates after scoring their first goal REUTERS/Eric Gaillard Livepic
Foto: Reuters/Pixsell
Football - Real Madrid v Juventus - UEFA Champions League Semi Final Second Leg - Estadio Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - 13/5/15 Juventus' Alvaro Morata celebrates scoring their first goal with Leonardo Bonucci and Giorgio Chiellini Reuters / Sergio
21.06.2016.
u 20:54
- Real Madrid je odlučio da vrati Alvara Moratu u klub. On će se pojaviti na prvom treningu i priključiti se Zinedineu Zidaneu u predsezoni, stoji u obavijesti Reala.
Pogledaj originalni članak

Real Madrid je potvrdio kako se Alvaro Morata vraća u redove kraljevskog kluba.

Napadač je protekle sezone igrao za Juventus, a kada ga je 2014. godine Real prodavao, ugradio je klauzulu po kojoj ga može ponovno vratiti za 30 milijuna eura. Sada su odlučili iskoristiti tu klauzulu u ugovoru i službeno potvrdili da će 23-godišnjak ponovo obući dres kraljevskog kluba.
- Real Madrid je odlučio da vrati Alvara Moratu u klub. On će se pojaviti na prvom treningu i priključiti se Zinedineu Zidaneu u predsezoni, stoji u obavijesti Reala.

Od kada je stigao u Juventus,  Morata je ukupno odigrao 93 utakmice, postigao 27 pogodaka i 19 asistencija.

>> Španjolci na Hrvate bez Ramosa, Fabregasa, De Gee i Morate?

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.