McLAREN f1

Alonso je stigao, a Buttonu ipak šansa

Foto: Reuters
Alonso je stigao, a Buttonu ipak šansa
12.12.2014.
u 08:00
Razočaravajuća sezona, u kojoj su završili tek peti u poretku konstruktora, nagnala je vodstvo McLarena i na prekid 19-godišnje suradnje s Mercedesom
Pogledaj originalni članak

U McLarenu su potvrdili da će sljedeće sezone za njih voziti Španjolac Fernando Alonso te Britanac Jenson Button.

Alonso se u britansku momčad vraća nakon neuspješne epizode u sezoni 2007. koju su obilježile svađe s kolegom Lewisom Hamiltonom. Suprotno glasinama McLaren je odlučio produljiti ugovor i sa 34-godišnjim Buttonom koji je dobio prednost pred mladim Dancem Kevinom Magnussenom.

Razočaravajuća sezona, u kojoj su završili tek peti u poretku konstruktora, nagnala je vodstvo McLarena i na prekid 19-godišnje suradnje s Mercedesom te će u 2015. McLaren voziti na pogon Hondina motora.

>> Ferrari potvrdio: Alonso odlazi, Vettel dolazi

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.