Trener Juventusa

Allegri: Nisam to očekivao od Mandžukića!

Foto: Reuters/Pixsell
Mario Mandžukić
Foto: Giorgio Perottino/REUTERS/PIXSELL
Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
Mario Mandžukić
02.09.2018.
u 10:23
Hrvatski nogometaš je na početku sezone zasjenio i velikog Cristiana Ronalda.
Pogledaj originalni članak

Mario Mandžukić od ove sezone u Juventusu ponovno igra na poziciji centralnog napadača i zasad mu ide odlično. Doduše, ponekad se Mandžo zamijeni s Ronaldom za pozicije, ali je puno više u kaznenom prostoru nego lani, a kad je tako, onda je opasan po suparnički gol.

Super Mario zabio je u prošlom kolu gol Laziju i prelomio susret, a jučer je ponovno bio Allegrijev ključni igrač. Već u drugoj minuti zabio je gol, a u drugom poluvremenu sjajno je petom asistirao Matuidiju za odlučujući pogodak.

>>Pogledajte Mandžukićev pogodak

Hrvatski nogometaš tako je na početku sezone zasjenio i velikog Cristiana Ronalda.

- Moram vam biti iskren i priznati da nisam to očekivao od Mandžukića, ne u ovoj fazi prvenstva, rekao je trener Allegri, koji je poznat po tome da ima sjajan odnos s našim nogometašem i da ga obožava.

- Znam da Mario uvijek daje sve od sebe, ali stvarno nisam mislio da će biti u ovako dobroj formi nakon Svjetskog prvenstva. Mislio sam da ću ga morati uhodavati do listopada, ali sretan sam zbog njega i ekipe. Reprezentativna stanka koja slijedi će nam svima dobro doći, zaključio je trener Juventusa.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 26

SV
Samo Vinkulja
11:07 02.09.2018.

Šteta što se oprostio od reprezentacije.Mogao je Euro izgurati.Igračina i ljudina.Bravo Mandžo puno zdravlja ti želim samo trpaj i onog egoističnog pedera zasjeni do kraja 💪

DU
Deleted user
12:17 02.09.2018.

Mandžo je ratnik, a izazovi vuku maksimum iz njega, kao i podcijenjivanje. Ronaldo se jako zeznuo ako je mislio da je došao u novi Real gdje će se apsolutno svi podređivati njegovom veličanstvu i kočit vlastiti razvoj kao recimo Benzema. Tu će morat pokazat koliko vrijedi, a Mandžo mu nimalo ne namjerava olakšat, nek se nametne! Šteta što se oprostio...treba nam!

IJ
ijurin
11:55 02.09.2018.

Manđukiću,nisi još za penziju!Odmah povuci riječ i natrag boriti se za domovinu!