Španjolska

Alen Halilović ide na ljeto na posudbu u novi klub

Foto: UESyndication/PIXSELL
Alen Halilović
Foto: UESyndication/PIXSELL
Alen Halilović
Foto: Joma/UESyndication/PIXSELL
Alen Halilović
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
Alen Halilović
Foto: UESyndication/PIXSELL
Alen Halilović
02.04.2016.
u 09:00
– Ni u kojem slučaju Barca ga neće prodavati. Jako su zadovoljni njegovim razvojem – rekao je Stojadinović.
Pogledaj originalni članak

Zoran Stojadinović, menadžer hrvatskog nogometnog reprezentativca Alena Halilovića, za Radio COPE rekao je da se Alen sigurno na ljeto ne vraća u Barcelonu, da će još jednu sezonu provesti na posudbi, ali u jačem klubu negoli je Sporting Gijon.

– Ni u kojem slučaju Barca ga neće prodavati. Jako su zadovoljni njegovim razvojem, ali misle da još nije spreman za prvu momčad. A ja bih volio da što prije doznamo kamo ga planiraju posuditi – rekao je Stojadinović.

>> Halilović ostao na klupi u Budimpešti: Nemam komentara...

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

MA
marin746
11:49 02.04.2016.

odi u west ham.tamo imaš payeta,. trenera i idealnu momcad

MA
..Marsijanac
15:31 02.04.2016.

Halilovic bi u svemu morao kopirati Messija. Ima taj stil , taj potencijal. No decko je jos umisljen i sebican, los u obrani i ne zna igrati glavom i desnom nogom.Pored toga mora dobiti na cvrstini.

Avatar Bud Humski
Bud Humski
15:44 02.04.2016.

On nije bio standardni prvotimac niti u Sporting Gijonu, u jacem klubu bi igrao jos manje. Najbolje mu je da se vrati u Dinamo, mozda ga Mamic opet nekom utopi, kao jos veceg talenta nego sto je bio.