Barcelonin trener

Ako su Parižani zabili četiri gola, onda mi možemo šest. Nou Camp bi trebao biti kao ekspres lonac

Foto: Reuters
Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
Luis Enrique
Foto: Reuters/PIXSELL
Barcelona - Celta
Foto: Reuters/PIXSELL
Barcelona
Foto: Reuters
Barcelona
Foto: Reuters
Barcelona
Foto: Reuters
Barcelona
07.03.2017.
u 19:59
Pogledaj originalni članak

U srijedu Barcelona na svom Nou Campu protiv PSG-a traži prolaz u četvrtfinale Lige prvaka. Momčad Luisa Enriquea nema lagan zadatak jer mora nadoknaditi četiri pogotka razlike iz prve utakmice. Parižani su u Parku prinčeva pobijedili Barcelonu sa 4:0!

- Ako su Parižani mogli zabiti četiri pogotka, onda mi možemo šest. Moramo biti strpljivi, tek smo na pola puta. Na Nou Campu moramo dominirati od prve minute, igrati agresivno u napadu, ali i u obrani. PSG je opasan suparnik i sigurno nas ne čeka lagan zadatak - rekao je Barcin trener.

Kvaliteta Enriqueove momčadi je neupitna, ali važan će biti sustav igre. Barcelonin trener ništa ne želi otkrivati. Nada se velikoj podršci navijača...

- Svakoj nogometnoj utakmici trebaju emocije, a posebno kada se igra jedna ovakva. Igrači trebaju biti mirni i koncentrirani, ali ne i navijači. Od njih očekujem da budu glasni i barem pola sata prije utakmice naprave ludo ozračje na tribinama. Nou Camp bi od prve do zadnje minute trebao biti kao ekspres lonac. Igrači moraju osjetiti silnu energiju navijača - istaknuo je Luis Enrique.

>>Rakitić je zabio, ali zbog ovog poteza dobio je ovacije na stadionu i postao hit na internetu!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DI
dinibi
20:32 07.03.2017.

No no

MO
matK.O.
21:22 07.03.2017.

dobit će te još 4 smradovi