PAUL SCHOLES:

Ako se Manchester United ne pojača, završit će kao Liverpool!

Foto: PA/Pixsell
Ako se Manchester United ne pojača, završit će kao Liverpool!
21.08.2014.
u 19:55
– Vrijeme je za velike promjene. Ne treba nam pet igrača s potencijalom, već pet iskusnih igrača – kaže Scholes.
Pogledaj originalni članak

Manchester United krenuo je domaćim porazom u sezonu i svi navijači iznimno su razočarani, baš kao i legende kluba. Kao rješenje vide dovođenje pojačanja jer smatraju da je trenutna ekipa prilično limitirana i nije sposobna za velike stvari.

– Moramo dovesti pet velikih pojačanja ili nas očekuje pad poput Liverpoolovog devedesetih godina prošlog stoljeća – smatra legendarni igrač Uniteda Paul Scholes i nastavlja:

– Vrijeme je za velike promjene. Ne treba nam pet igrača s potencijalom, već pet iskusnih igrača koji mogu popraviti ovu očajnu situaciju. Ja bih doveo Xabija Alonsa, Samija Khediru, Raphaela Varanea, Angela Di Mariju i Matsa Hummelsa.

Naglasio je i da ga jako brine ono što vidi dok gleda Manchester City i Chelsea jer je svjestan da njegov United nije na tom nivou.

– Čak mislim da United nije ni u razredu ispod u kojem su Arsenal i Liverpool – kaže Scholes.

>> Manchester United doživio prvi poraz na otvaranju nakon 1972. godine!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Vrijeme
Vrijeme
21:31 21.08.2014.

Jedini je problem sto im za ovih 5 igraca treba najmanje 150 milijuna eura, plus tijedna placa od ca 160-200 tisuca eura svakom od njih.