NAVJEĆA KAZNA

Ajaxovom huliganu 30 godina kazne!

Foto: 'OLAF KRAAK'
Ajaxovom huliganu 30 godina kazne!
25.12.2011.
u 21:14
Nogometni huligan koji je napao vratara AZ Alkmaara Estebana Alvarada za vrijeme kup utakmice između Ajaxa i Alkmaara dobio je 30 godišnju zabranu odlaska na utakmice!
Pogledaj originalni članak

Božićnu je čestitku, piše nizozemski dnevnik De Volkskrant dobio u subotu, te će 19-godišnjak na utakmice u Ajaxovoj Areni moći ići tek s unucima.

Zabrana, najveća ikad izrečena, uključuje i zabranu dolaska u krug stadiona.

Uz kaznu, ostati će još dva tjedna u zatvoru, a i vratar koji je na spornoj utakmici dobio crveni karton, podići će privatnu tužbu protiv njega.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 23

Avatar Idler 3
Idler 3
21:53 25.12.2011.

30 godina kazne - svaka čast !!!

Avatar History
History
22:16 25.12.2011.

Aha, a pa dobro i to je ok da 30 godina nesmije dolazit na utakmice, no kako novinari nestručno pišu ja sam mislio da je dobio 30 godina zatvorske kazne i skoro se rasplako od reće što postoji takav rigorozan sustav za huligane, al štaš ne živimo u još toliko naprednom svijetu.

ZP
zrinka.pezer
22:36 25.12.2011.

Pa normalno, mora se naslovom napravit senzacija da se privuce paznja citatelja..