Ljubav još od srednjoškolskih dana

Zvijezda serije 'Na granici' i 'Dar Mar' oženio se, a prijatelji su otkrili dio atmosfere s vjenčanja

Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Instagram
Foto: Nova TV
Foto: Instagram
Foto: Instagram
29.05.2022.
u 16:25
Fabijan Pavao Medvešek je prije nešto više od mjesec dana otkrio da se ženi nakon što je na Instagramu podijelio fotografije s momačke koju je s najbližim prijateljima proslavio u Istri.
Pogledaj originalni članak

Glumac Fabijan Pavao Medvešek i njegova dugogodišnja djevojaka Karla Abramović ovog vikenda su izmijenili bračne zavjete, a prijatelji glumca podijelili su na društvenim mrežama dio atmosfere s vjenčanja. Fabijan je prije nešto više od mjesec dana otkrio da se ženi nakon što je na Instagramu podijelio fotografije s momačke koju je s najbližim prijateljima proslavio u Istri.

- Bilo je dobro fakat. Hvala dečki. Ženim se - napisao je tada na Instagramu.  Fabijana je publika upoznala u showu  "Tvoje lice zvučio poznato", te u serijama Nove TV "Na granici" i "Dar Mar" i brzo je stekao naklonost gledatelja, a naklonost svoje djevojke je dobio još u srednjoškolskim klupama i uvijek u intervjuima ističe kako mu je Karla uvijek najveća podrška u svemu. 

Foto: Instagram

- Studira produkciju i završila je francuski i fonetiku. Oprostila mi je što me nikad nema doma – ispričao nam je zagrebački glumac u intervju koji nam je jednom prilikom dao. S Karlom je neko vrijeme vezu održavao na daljinu jer je ona produkciju studirala u Londonu, a uz mamu supruga mu je najveća kritičarka i jako cijeni što mu uvijek iskreno kaže što misli o njegovoj glumi.  Fabijan dolazi iz glumačke obitelji i njegov otac je glumac i redatelj Rene Medvešek, a stric mu je glumac Sven Medvešek. Ispričao nam je i je li oduvijek htio biti glumac i koja su još zanimanja bila na listi njegovih želja. 

VIDEO Blanka Vlašić iznenadila obožavatelje fotografijama s vjenčanja: Udala sam se i čekam bebu

ekskluzivno: mišo kovač

Nakon Edijeve smrti ja u Beogradu više nemam što tražiti. Zvali su me sto puta, nudili lovu koja se ne odbija, ali ja sam odbio. I opet bih...

Za sedam dana hrvatska glazbena institucija Mišo Kovač nakon tri godine stanke održat će veliki koncert na Hajdukovu Starom placu. Uoči dugoiščekivanog koncerta glazbena legenda dala je ekskluzivni intervju za Večernjakovu Nedjelju. Prisjetio se svog odrastanja u Šibeniku, brojnih zanimljivosti iz bogate karijere te kako mu je supruga Lidija vratila želju za životom nakon smrti sina Edija.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.