Peh!

Zgodna voditeljica doživjela dvije nezgode u istom danu, pa se požalila

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Iva Jerković
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
21.05.2020.
u 22:15
Iva Jerković krenula je s osmijehom na licu na jedno snimanje ni ne sluteći što će joj se dogoditi.
Pogledaj originalni članak

S osmijehom na licu bivša manekenka i voditeljica Iva Jerković riješila je dva problema koja su joj se dogodila u srijedu. Iva je krenula na jedno snimanje i ubrzo se susrela s prvim problemom – automobil joj je stao i nije ga mogla pokrenuti.

- Kad žensko vozi, naravno, nešto se mora dogoditi. Ispraznio se akumulator. Hvala dečkima iz mostova – zahvalila se Iva i podijelila fotografiju na Instagramu. Snimanje je odradila bez poteškoća, ali dočekala ju je jedna „čestitka“. Dobila je kaznu za parkiranje i zaključila kako nevoljama nema kraja. Iva je početkom veljače postala mama djevojčice kojoj je dala neobično ime – Rina Ami.

Foto: Instagram/Iva Jerković
Iva Jerković
Foto: Maja Kljajić
Iva Balaban, Antonija Blaće i Iva Jerković
Foto: Maja Kljaić
Iva Jerković
Foto: Screenshot Instagram
Foto: Screenshot Instagram
Foto: Screenshot Instagram
Foto: Screenshot Instagram

- Stvarno dobro podnosim ovo vrijeme iako nije dobro ni za ljude ni za gospodarstvo. Još kad se nadoda i potres u Zagrebu… Ali imam sreću u nesreći što sam baš rodila pa sam svakako i željela imati što više vremena za svoju curicu tako da mi, iskreno, ovo čak i odgovara – rekla je nedavno Iva odgovarajući na pitanje kako se nosi s izolacijom. Ivu trenutno gledamo u "Kolu sreće" koje se opet emitira na RTL-u.

Foto: Instagram

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar SarahER98
SarahER98
03:01 22.05.2020.

w​w︆︅​w​​​︆︅.︆︅​​​k​​i︆︅︆︅s︆︅​s​t​​o​k​​.​c​​o︆︅​m