Ljubav na prvi pogled

Željko Samardžić objavio fotografiju sa suprugom koju rijetko viđamo, a u braku su četiri desetljeća

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
29. Plava laguna Croatia Open Umag teniski turnir, koncert Željka Samardžića
Foto: Grgur Žučko/PIXSELL
Željko Samardžić
Foto: Grgur Žučko/PIXSELL
Željko Samardžić
05.12.2021.
u 21:30
Željko i Maja upoznali su se u Mostaru, a njihov prvi susret dogodio se u dvorani Ekonomske škole u kojoj je nastupao sa svojim bendom.
Pogledaj originalni članak

Pjevač Željko Samardžić četiri desetljeća je u sretnom braku sa suprugom Majom koja se ne pojavljuje često u javnosti, a glazbenik je nedavno na njihovu godišnjicu braka objavio fotografiju sa suprugom i napisao: - Maja i ja danas slavimo 44 godine zajedničkog života, a kao da je bilo jučer...

Željko i Maja upoznali su se u Mostaru, a njihov prvi susret dogodio se u dvorani Ekonomske škole u kojoj je nastupao sa svojim bendom. Prijatelji su ga upozorili kako ona nije djevojka za njega te da joj je otac profesor i sigurno neće biti zainteresirana za vezu s glazbenikom, ali Željka to nije obeshrabrilo i odlučio je prići Maji. Bila je to ljubav na prvi pogled i pjevač je u šali nakon samo nekoliko minuta razgovora rekao kako se trebaju vjenčati. Deset mjeseci kasnije na Majinoj maturalnoj večeri na kojoj je pjevao Željko pala je i prosidba.

 

Majini roditelji nisu bili oduševljeni idejom da se uda s 18 godina, ali zaljubljenom paru to nije bila prepreka i vjenčali su se uz kumove i bliske prijatelje. Par ima tri kćeri Sanju, Danijelu i Minju. - Rijetke su moje pjesme koje se njoj ne sviđaju. Mi smo se nakon toliko godina zajedničkog života prestali razlikovati. Pijemo isto zaslađenu kavu, volimo ista jela, isto vino uz ribu. Tako nam se slaže i glazbeni ukus. - komentirao je Željko nedavno u jednom intervju svoju bračnu harmoniju.

VIDEO: Alec Baldwin u prvom intervjuu nakon ubojstva snimateljice na setu

NASLIJEDILA GA

Starija kći Branka Đurića Đure ide njegovim stopama, a ime je dobila po jogurtu

– Kada smo se nas dvoje zaljubili, nismo smjeli ni maštati o zajedničkom životu, ali smo svejedno maštali da ćemo imati jedno dijete i tada je na tržištu bio neki jogurt koji se zvao Zala i rekli smo da će nam se tako kćerka zvati. Imali smo negdje sakriven poklopac u liftu iza ogledala i uvijek smo tu gledali i maštali da ćemo imati nekad Zalu – otkrila je u jednom intervjuu mama Tanja

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.