ne žali

Zbog ove ga fotografije vrijeđaju po društvenim mrežama

Foto: Twitter
Zbog ove ga fotografije vrijeđaju po društvenim mrežama
08.07.2014.
u 08:52
Fotografija s mladim pjevačem Justinom Bieberom nije naišla na odobravanje javnosti, iako je Jay naveo da Justin "mijenja živote".
Pogledaj originalni članak

Zbog ove je fotografije na Twitteru bivši NBA igrač Jay Williams zaradio mnogo osuđujućih i "pljuvačkih" poruka na toj društvenoj mreži. Fotografija s mladim pjevačem Justinom Bieberom nije naišla na odobravanje fanova, iako je Jay naveo da Justin "mijenja živote".

Jay je napisao da je proveo dva, vrlo inspirirajuća sata s Bieberom, a po fotografiji se vidi da se nalaze u privatnom zrakoplovu. I dok mnogi komentiraju kako mu ovaj potez i nije bio dobar, ovaj tvit ipak je "favoriziralo" preko 12 tisuća korisnika i podijelilo njih više od osam tisuća.

 

>>Justin Bieber ponovno u kaosu: Imao prometnu zbog paparazza

>>Iggy Pop: Justin Bieber budućnost je rock'n'rolla!

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LI
liliZG
14:02 08.07.2014.

mali mu rekao gdje ima najpovoljnijih jaja za kupiti ako misliš gađati susjede, gdje je prah za šmrkat prva liga, i koliko besplatno cuge dobiš ako kupuješ na gajbe....