Nema panike

Zbog koronavirusa na danskom izboru pjesme za Eurosong neće biti publike

Foto: DPA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
Foto: DPA/Pixsell
06.03.2020.
u 23:00
Nitko ne bi trebao paničariti u ovoj situaciji, ali moramo djelovati. Bolje ranije, nego kasnije, rekla je premijerka Mette Frederiksen.
Pogledaj originalni članak

Danske vlasti su pak u petak savjetovale organizatore da odgode ili otkažu događaje s preko 1000 posjetitelja kako bi spriječili koronavirus. Preporuka vrijedi do kraja ožujka, rekla je premijerka Mette Frederiksen nakon razgovora sa zdravstvenim vlastima.

"Nitko ne bi trebao paničariti u ovoj situaciji, ali moramo djelovati. Bolje ranije, nego kasnije", kazala je. Danska javna televizija DR objavila je da će natjecanje za izbor danskog predstavnika na Eurosongu biti održano bez publike.Kupcima oko 10 tisuća karata sredstva će biti refundirana. Do sada je u Danskoj potvrđen 21 slučaj zaraze koronavirusom, uključujući dvije osobe u autonomnim Farskim otocima.

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

PL
Playmaker
02:39 07.03.2020.

Eurosong ionako Smeće za Glupsone