Prinova stiže za par mjeseci

Zanosna Riječanka i poznati tenisač otkrili koje će ime dati sinu i gdje će se dječak roditi

Foto: Instagram
Foto: Instagram/Wanda Nara
Foto: RTL
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
10.05.2021.
u 10:16
Barbara Šegetin i njezin dečko, tenisač Damir Džumhur početkom jeseni će postati roditelji, a vjenčanje zasad ne planiraju.
Pogledaj originalni članak

Bivša natjecateljica Big Brothera Barbara Šegetin i njezin dečko, tenisač Damir Džumhur početkom jeseni će postati roditelji. Ovaj par u vezi je šest mjeseci, a vijest o trudnoći nije ih previše iznenadila, otkrili su pred kamerama RTL Exkluziva i ispričali su koje ime planiraju dati sinu.

- Molila sam ga da odluku o imenu prepusti meni jer mi je od 16 godine želja da mi se sin zove Marko. Onda smo jednu večer s mojom mamom sjedili na večeri i ona je predložila ime Luka. Na kraju nam se svidjelo ime Luka i 90 posto je da ćemo mu dati ime Luka - otkrila je ova 32-godišnja bivša reality zvijezda. Riječanka i tenisač iz Bosne i Hercegovine trenutno žive u Beogradu i odlučili su kako će im se tamo i sin roditi. Barbara svog dečka uglavnom prati na njegovim turnirima, ali sada će manje putovati zbog trudnoće. Damir kaže kako Barbara nije zahtjevna trudnica i nema posebnih želja iako njemu nije problem ispuniti bilo koju njezinu želju.

- Za nju bih sve napravio i da nije trudna, ali nema velikih zahtjeva. - kaže Damir. Vjenčanje je stavljeno na čekanje i beba im je sada najvažnija, a kada za vjenčanje Barbara želi svaki detalj pomno isplanirati i želi da bude savršeno.

Petar Grašo i Danijela Martinović prekinuli su vezu nakon 24 godine

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

LA
lajh1985
11:28 10.05.2021.

Toliko pisu o tom damiru kao da je nas covjek ,a ne bosanac

DU
Deleted user
13:43 10.05.2021.

Predlažem ime Fiuman.