Nova pjesma

Žanamari i suprug imaju duet: Moj muž s gitarom u ruci oličenje je galeba

Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
Foto: Promo
27.07.2017.
u 13:43
Pjevačica i njen suprug snimili su duet "Pina colada" pravi ljetni hit čiji su glavni sastojci plesni ritam, koktel, vrući ples i pogled ispod obrva.
Pogledaj originalni članak

Žanamari Perčić i njen suprug Mario Perčić umjetničkog imena Joshua Macks imaju recept za ljetni hit.

Dobar plesni ritam, kokteli, ples i vrući pogledi ispod obrva sastojci su tog recepta za ljetni hit koji su zajednički osmislili Žanamari i Joshue Macks-a. Ovaj kantautorski i bračni par u posljednje vrijeme žari i pali svojim zajedničkim akustičnim koncertima što je napokon rezultiralo i duetom u pjesmi "Pina colada".

"Spot je kao i pjesma ležeran, a u kadrovima se točno vidi da smo se dobro zabavljali i da nam je vrijeme za par koktela! A Joshua, s akustičnom gitarom u rukama oličenje je dalmatinskog galeba. Neprocjenjivo! Ubit će me kad ovo pročita" komentirala je Žanamari spot, kojeg su ona i Joshua zajedno režirali.

"Iako sam u nekim scenama trebala biti mirna, jednostavno nisam mogla prestati plesati! Ova stvar je prezarazna - obožavam ju! Glazbu i većinu teksta je ovaj put radio Joshua, ja sam napisala samo svoj dio koji se nastavio na njegovu priču.” Joshua nam je odao otkud je dobio inspiraciju: “Glazba je nastala sasvim slučajno u suradnji s američkim producentima, a tekst sam napisao u 4 ujutro nakon svirke i otpjevao ga Žani uz jutarnju kavu - oduševila se!”


 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DR
De Rossi
14:29 27.07.2017.

Jel sviraju što od Đorđa Novkovića?

Avatar Eddie
Eddie
14:17 27.07.2017.

Ovu mogu samo gledati, ne i slusati...

BL
blokiran
14:44 27.07.2017.

a, jeste dosadni s ovom