KONCERTNI SPEKTAKL

Zak u Splitu priprema poslasticu: Obožavateljima će premijerno izvesti novu pjesmu

Foto: Promo
Ivan Zak
Foto: Promo
Ivan Zak
Foto: Promo
Ivan Zak
Foto: Promo
Ivan Zak
30.11.2017.
u 15:26
- Publika mi je motivator i inspiracija kao, vjerujem, i svakom autoru. Nema bolje arbitraže od one mojih obožavatelja. Dovoljan je jedan koncert nakon što izbacim novu pjesmu da vidim hoće li postati hitom - kaže Zak
Pogledaj originalni članak

Ovog petka, 1. prosinca, jedna od najvećih glazbenih zvijezda Ivan Volarić Zak, vraća se u Split i to u klub Vanilla. Nakon spektakularnog otvorenja bajkovita Adventa u Zadru 24. studenog i koncerta za pamćenje u dubrovačkom klubu Revelin večer kasnije, Zak nastavlja svoju turneju po Jadranu kao da je vrhunac ljetne sezone.

U splitskoj Vanilli, Zak je posljednji put nastupao prije dvije godine, a publika željna njegovih pjesama plesala je i zabavljala se do jutra uz hitove s njegova posljednjeg albuma "Usne varane". Taj je album izašao prije dvije godine, a za njega je Zak zbog odlične prodaje dobio Srebrnu i Zlatnu ploču. I struka je prepoznala njegov neosporni talent i rad dodijelivši mu Platinasti forte za iznimno velik broj prodanih nosača zvuka. Kantautor trenutačno priprema novi album, a za splitsku publiku u Vanilli priprema ekskluzivnu poslasticu. Za svoje obožavatelje u petak će premijerno izvesti pjesmu, kojoj još nije dao ime, a naći će se na njegovu novom albumu.

- Publika mi je motivator i inspiracija kao, vjerujem, i svakom autoru. Nema bolje arbitraže od one mojih obožavatelja. Dovoljan je jedan koncert nakon što izbacim novu pjesmu da vidim hoće li postati hitom. Kroz svaku autorsku pjesmu pokušavam udovoljiti željama publike, ali i ostati dosljedan i vjeran sebi. Mislim da je to ono što publika najviše voli u mojim pjesmama i tu nastaje taj magičan spoj - rekao je Zak. Dodao je da se posebno veseli odlasku u Split jer Jaskanac s majčine strane vuče korijene iz Dalmacije. U gradu pod Marjanom Ivan uvijek rado popije kavu s rođacima, koje dugo nije vidio.

Na pitanje koji mu je koncert u Splitu, ostao u najboljem sjećanju, Volarić pomalo diplomatski kaže: "Između splitske publike i mene uvijek vlada izvrsna energija i teško mi je izdvojiti bilo koji koncert, svi su mi ostali u divnom sjećanju. Splićani prepoznaju dobru pjesmu i zabavu te uvijek super reagiraju", zaključio je glazbenik, koji će Novu godinu dočekati s publikom na glavnom koprivničkom Zrinskom trgu.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr