Promo

Za točno tjedan dana Deep Purple uživo!

Foto: Promo
Deep Purple
Foto: Promo
Deep Purple
Foto: Promo
Deep Purple
VL
Autor
PR Članak
09.05.2017.
u 09:00
Najnovije glazbeno pojačanje ljubiteljima žestoke glazbe ne treba previše predstavljati. Legendarni Andy LaRocque jedan je od najcjenjenijih gitarista današnjice.
Pogledaj originalni članak

Povodom objave novog studijskog albuma «Infinite», jedna od najvećih rock-grupa u povijesti, Deep Purple, održat će svoj oproštajni koncert u zagrebačkoj Areni 16.05.

Iznenađenja glede specijalnih gostiju na koncertu Deep Purple u zagrebačkoj Areni ne prestaju.
Već je objavljeno kako će predgrupe biti divlji Monster Truck i legendarne Divlje Jagode uz Tonya Martina, bivšeg pjevača grupe Black Sabbath. Najnovije glazbeno pojačanje ljubiteljima žestoke glazbe ne treba previše predstavljati. Legendarni Andy LaRocque jedan je od najcjenjenijih gitarista današnjice, a svojim je neoklasičnim stilom stekao zavidnu reputaciju. Andy je dugogodišnji gitarist legendarne grupe King Diamond, te čuveni producent, koji je radio miks i master novog albuma osnivača Divljih Jagoda Zeleta Lipovače.

U svojoj plodonosnoj karijeri u kojoj su Deep Purple nebrojeno puta zavladali top ljestvicama albumi su se prodavali u milijunskim nakladama. Novi materijali pokazuju kako u dečkima još uvijek gori kreativna rock'n'roll vatra ali su se ovom turnejom ipak odlučili oprostiti od milijunske publike. Čak i nakon svih ovih desetljeća glazbe Deep Purple još uvijek uzbuđuju svoju publiku velikom strašću kojom rade.

Stoga nabavite svoju ulaznicu, ne propustite praznik rock'n'rolla i pozdravite velikane na njihovoj oproštajnoj turneji!

Foto: Promo
Deep Purple

Pogledajte na vecernji.hr