NIJE IZDRŽALA

Za naslovnicu Sports Illustrateda 12 sati su joj slikali kupaći kostima na tijelu, ali to je za manekenku bilo previše...

Foto: PA/Pixsell
Hunter McGrady
Foto: PA/Pixsell
Hunter McGrady
Foto: PA/Pixsell
Hunter McGrady
24.03.2017.
u 11:36
Šest sati je plus size manekenka provela ležeći na trbuhu dok su joj crtali kupaći kostim, a kad se probudila i vidjela rezultat poželjela je da se svaki dan budi na ovaj način
Pogledaj originalni članak

Naslovnicu Sports Illustrateda u veljači krasila je plus size manekenka Hunter McGrady i to u kupaćem kostimu koji je zapravo djelo likovnih umjetnika a ne dizajnera.

Naime, njen kupaći kostim nije bio napravljen od tkanine već je nastao oslikavanjem tijela bojama i taj proces je potrajao dugih 12 sati tijekom kojih je Hunter i zaspala.

- Šest sati sam ležala na leđima i jednostavno sam zaspala u jednom trenutku i kad sam se probudila na sebi sam imala predivan kupaći kostim! Pitala sam mogu li se svaki dan probuditi u nečem tako lijepom - rekla je 23-godišnja manekenka.

Kaže kako je dobila pregršt komplimenata za ovu naslovnicu, a posebno je vesele poruke koje je dobila od žena koje imaju građu sličnu njenoj i kojima služi kao inpiracija.

 

 

>>Jedna od najljepših sportašica na svijetu ne srami se pokazivati svoje seksi tijelo

>>Nikad ne biste pogodili koliko ovaj supermodel ima godina

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

TE
texas
04:18 27.03.2017.

Maca izgleda prekrasno,mijauuu!!!