Nestašni nogometaši

Z. Ibrahimović: Dođi kod mene doma pa ćeš vidjeti jesam li peder!

Foto: Facebook
Z. Ibrahimović: Dođi kod mene doma pa ćeš vidjeti jesam li peder!
07.05.2010.
u 10:37
Neki od najčešćih naslova koji "vrište" iznad spomenute fotografije su "Ibrahimović je gay?!" i "Barcini igrači Ibra i Pique su homoseksualci?"
Pogledaj originalni članak

- Dođi sa svojom sestrom kod mene doma pa ćeš vidjeti jesam li peder - tim je riječima uzrujanim tonom Zlatan Ibrahimović odgovorio novinarki španjolske emisije "Salvame" s Telecinco na pitanje o fotografijama na kojima se nježno dodiruje sa svojim suigračem Gerardom Piqueom.

Fotografija na kojoj se nogometaši Barcelone Zlatan Ibrahimović (28) i Gerard Pique (23) nježno dodiruju toliko je odjeknula da je na Facebooku otvorena grupa: "I ja sam ostao zapanjen fotografijom Ibre i Piquéa" ("yo tambien kede impactado con la foto de ibrahimovic y pique") u koju se do sada uključilo 14 tisuća članova. Škakljiva slika prikazuje Zlatana kako svog klupskog kolegu drži za ruku, a čini se i da Gerard švedskog reprezentativca dodiruje po licu. Španjolski i talijanski mediji u nevjerici se pitaju jesu li dvojica nogometaša homoseksualci.

A iz Barcelone, njihova kluba, šutnja. Čelnici su odbili komentirati fotografiju koja je uzburkala duhove...

- Barcelona ne komentira nerelevantne situacije i anegdote - poručili su iz kluba.

Nestašni nogometaši također se još nisu oglasili. Ostaje tek da se vidi što će na sve reći Ibrahimovićeva supruga Helena Seger, s kojom ima dvoje djece.
Neki od najčešćih naslova koji "vrište" iznad spomenute fotografije jesu "Ibrahimović je gay?!" i "Barcini igrači Ibra i Pique su homoseksualci?". Da priča bude još komičnija, krajem travnja Gerard Pique proglašen je najseksepilnijim muškarcem u Kataloniji te je tako svog trenera Josepha Guardiolu izgurao na drugo mjesto. Neki čak tvrde da je riječ o fotomontaži, ali mediji u Italiji i Španjolskoj ''kunu'' se da je snimka autentična.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 47

OB
-obrisani-
21:07 07.05.2010.

i to bosanska pederuša,sramota bosanci

OB
-obrisani-
08:28 08.05.2010.

Bravo Zlatane dao si svim neprijateljima pravi odgovor

OB
-obrisani-
16:02 07.05.2010.

Gdje češ nać Janeze nego na temi o homićima. Janez jesi dobil kaj na ruletu u zadnje vrijeme?