zabrinuta majka

Whitney Houston kćer ovisnicu šalje na odvikavanje od droge

Foto: pixsell
Whitney Houston kćer ovisnicu šalje na odvikavanje od droge
16.03.2011.
u 14:29
Pjevačicu je njena 18-godišnja jedinica Bobbi toliko razljutila da je otkazala njenu glamuroznu rođendansku proslavu i automobil Lexus koji joj je namjeravala darovati.
Pogledaj originalni članak

Bivšoj ovisnici o opijatima svih vrsta Whitney Houston doslovno je pao mrak na oči kad je u medijima ugledala fotografiju svoje kćeri Bobbi kako konzumira drogu. Zabrinuta pjevačica naredila je 18-godišnjoj kćeri da se prijavi na odvikavanje. Otkazala joj je veliku rođendansku proslavu i vratila automobil Lexus koji joj je htjela darovati za rođendan.

– Whitney je poludjela kad je vidjela fotografiju svoje kćeri u novinama kako šmrče kokain. Okupila je sve na obiteljskom sastanku i naredila Bobbi da se prijavi na odvikavanje. Ukinula joj je sve povlastice, otkazala putovanje, rođendan i vratila luksuzni automobil. Jako je zabrinuta za svoju kćer – izjavio je izvor blizak pjevačici.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

LI
liliZG
14:49 16.03.2011.

A gdje je mala to naučila??? Pa doma je to naučila , doma...............