Ekskluzivne fotografije

Vjenčanje godine! Emil Tedeschi oženio je 17 godina stariju Niku Perenčević

Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
23.03.2019.
u 17:48
Daren Pučar, Emilov je dugogodišnji prijatelj a od danas mu je i vjenčani kum, a Nika je za kumu odabrala dugogodišnju prijateljicu Ivu Čović Rogić.
Pogledaj originalni članak

U luksuznom hotelu Bellevue, na Malom Lošinju danas popodne počelo je najveće vjenčanje godine u Hrvatskoj. Sudbonosno da pred obitelji, rodbinom i prijateljima izgovorili su Emil Tedeschi (23) mlađi i  njegova 17 godina starija odabranica Nika Perenčević.

Svadbeno slavlje počelo je još jučer kad je uzvanike ovog para zabavljao Tony Cetinski, a uzvanici se fotografijama i video snimkama s vjenčanja nisu pohvalili jer su se obvezali da to neće raditi. Kako piše Story party uoči vjenčanja bio je tematski u stilu James Bonda, a dodaju i koga su mladenci odabrali za kumove. 

Daren Pučar, Emilov je dugogodišnji prijatelj a od danas mu je i vjenčani kum, a Nika je za kumu odabrala dugogodišnju prijateljicu Ivu Čović Rogić. Na svadbenoj večeri goste mladenaca navodno će zabavljati velika estradna imena poput Gibonnija i 2Cellosa te Massima.

 Podsjetimo Nikin otac je 71-godišnji Mihajlo Perenčević, tajanstveni hrvatski tajkun koji je svoj biznis razgranao iz Rusije preko Londona pa sve do Los Angelesa,a Emil je sin predsjednika Uprave i većinskog vlasnika Atlantic grupe. 

Emil je prije Nike bio u vezi s Lanom Jurčević, kćeri nogometnog trenera Nikole Jurčevića, a Nika iz iza sebe ima već jedan brak i majka je troje djece. 

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 63

JV
Josip_V
18:12 23.03.2019.

Vjenčanje u korizmi je sotonsko. Svetozar i Mihajlo glavni sponzori Medju pocasnim uzvanicima ostala prazna stolica od zlikovca Perkovića. Bog i Hrvati

DU
Deleted user
19:29 23.03.2019.

Bilo kuda, Udba svuda.

SN
SNV
18:21 23.03.2019.

Udbaška korizma