služi zatvorsku kaznu

Višnja Pevec otkrila kako izgledaju susreti sa suprugom Zdravkom u Remetincu

Foto: RTL
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Višnja Pevec,Zdravko Pevec
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Višnja Pevec,Zdravko Pevec
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Višnja Pevec,Zdravko Pevec
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Višnja Pevec,Zdravko Pevec
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Foto: RTL
Višnja Pevec i Renato Zahirović
Foto: RTL
Višnja Pevec i Renato Zahirović
05.03.2020.
u 15:39
Supruga Zdravka Peveca progovorila je o njihovim zatvorskim susretima i životu u samoći otkako joj je suprug na odsluženju zatvorske kazne u Remetincu.
Pogledaj originalni članak

Nekada jedan od najmoćnijih poduzetnika u Hrvatskoj Zdravko Pevec od veljače ove godine nalazi se na odsluženju zatvorske kazne u Remetincu. Njegova supruga Višnja, koju mnogi pamte po pokušaju osvajanja estradne scene, proteklih mjesec dana provodi u samoći. U jednom od rijetkih intervjua bivša kandidatkinja RTL-ova showa 'Zvijezde' progovorila je o njihovim zatvorskim susretima.

Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Višnja i Zdravko Pevec
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Višnja i Zdravko Pevec
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
Višnja i Zdravko Pevec

-Živa sam, ali ne mogu biti dobro - kazala je Višnja za RTL Exkluziv koja supruga Zdravka posjećuje jednom mjesečno u zatvoru. - Suprug je dobro, drži se, čujemo se tu i tamo. Mislim da se on brine za mene i kako se ja brinem sama o svemu - ističe. Njihov prvi susret nakon dolaska na odsluživanje zatvorske kazne trajao je oko sat vremena i bio je vrlo emotivan. -On je sjedio s jedne strane, sin i ja s druge. Razgovarali smo, mogli smo si ruke držati. Bilo mi je puno lakše dok sam bila uz njega- kazala je gospođa Pevec i dodala kako se njezin Zdravko sada već pomalo privikao na život u zatvoru.

- Sad se malo smirio i čita knjige, sin mu je odnio neke knjige 'Razgovori s Bogom'. Sam sebe je uvjerio da to tako mora biti i izdržati - kaže Višnja koja sa suprugom komunicira i telefonski jednom tjedno u trajanju od 10 minuta.

Višnja trenutno radi u firmi sina Davorina, a najgore od svega pada joj samoća kad dođe kući. - Samoća je grozna. Nije jednostavno živjeti sama u velikoj kući - govori. Ipak, nada se da su pred njima vedriji dani. Njezin suprug na slobodu bi mogao već ove jeseni, a kad se to dogodi Višnja je uvjerena da će se vratiti svojim hobijima, crtanju i pjevanju.

-Crna višnja me vratila u život, dala mi je novi život, ali sad je to sve stala - kazala je sjetno Višnja Pevec.

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

ZV
zvone02
15:11 06.03.2020.

čovjeku su oteli tvrtku, banke im otpisale dio dugova, čak su mu ukrali i ime i sad se predstavljaju kao "genijalci" koji su tobože spasili tvrtku. prave se pametni na tuđem imenu i uhodanom poslu. neki dan su se lešinari slikali i tobože mijenjaju ime kako bi se "odmakli" od prošlosti. čovjeka ni kriva ni dužna strpali na robiju.