Dirljivo ili bizarno?

Ova viralna fotografija kraljevske obitelji uzburkala je javnost

Foto: Press Association/Pixsell
Krštenje princeze Charlotte
Foto: Mary Kohnke/Facebook
princeza diana
Foto: Kensington Palace/Twitter
kraljevska obitelj
Foto: Kensington Palace/Twitter
kraljevska obitelj
Foto: Kensington Palace/Twitter
kraljevska obitelj
21.08.2015.
u 18:25
Dok neki ovu fotografiju smatraju dirljivom gestom kojom se odaje počast preminuloj princezi Diani, drugi je pak smatraju morbidnom.
Pogledaj originalni članak

Da je uz pomoć suvremene tehnologije i photoshopa moguće baš sve, pokazuje i nova fotografija kraljevske obitelji koja je doslovno zapalila internet.

Riječ je o fotografiji s krštenja princeze Charlotte na kojoj malena spokojno leži u naručju svoje majke, vojvotkinje Catherine. Jedna je Amerikanka s pomoću photoshopa ubacila na sliku pokojnu princezu Dianu.

To je učinila s ciljem da fotografija postane viralna, a u svom naumu je i uspjela s obzirom na to da je u kratkom vremenu fotografija podijeljena više od tisto tisuća puta. 

Fotografija je podijelila javnost i stvorila oprečna mišljenja obožavatelja kraljevske obitelji. 

Dok neki ovu fotografiju smatraju dirljivom gestom kojom se odaje počast preminuloj princezi Diani koja je poginula u automobilskoj nesreći u Parizu prije 18 godina, drugi je pak smatraju morbidnom.

Medijska prašina koja se podigla oko ove obrađene fotografije iznenadila je i Mary Kohnke koje ju je prva objavila na svome profilu na Facebooku.

 

>>Kraljevska obitelj na okupu: Objavljene službene fotografije s krštenja princeze Charlotte

>>Britanska princeza Charlotte krštena u istoj crkvi kao i pokojna Lady Di

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

QW
qwas33333
10:06 22.08.2015.

zašto pišete o tim neradnicima stalno? i još kad koristite riječi kao što su viralno želudac mi se dodatno okrene.