treba predah

Viktorija Rađa pozirala u opuštenom izdanju bez trunke šminke, komentari ne prestaju

Foto: Instagram screenshot
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
Viktorija Rađa
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Foto: Instagram
12.09.2020.
u 19:10
Supruga umirovljenog košarkaša Dine Rađe već je i ranije pozirala bez šminke, na godišnjem odmoru, pa se čini da nema problema pokazati kako izgleda u opuštenom izdanju.
Pogledaj originalni članak

Viktorija Rađa na društvenim je mrežama objavila novu fotografiju na kojoj pozira bez šminke. Supruga umirovljenog košarkaša Dine Rađe već je i ranije pozirala bez šminke, na godišnjem odmoru, pa se čini da nema problema pokazati kako izgleda u opuštenom izdanju. 

Foto: Instagram

Uz fotku je napisala da je stigla predahnuti, ali ne i našminkati se.  odmah je dobila gomilu lajkova i pozitivnih komentara koji su hvalili njezin prirodan izgled.

Podsjetimo, Viktorija s prošle godine preselila iz rodnog Splita u Zagreb s obitelji, gdje se ostvarila u novim poslovnim izazovima kao trenerica fitnessa, ali otkriva da nije bilo lako. – Prvih mjesec dana u Zagrebu bila sam slomljena, ali mi je prijateljica Marija učinila Zagreb domom. Posložilo se sve preko noći – komentira ona i dodaje kako je bila svjesna da joj neki angažmani i prilike ne bi bili nadohvat ruke da je ostala u Splitu. – Split je nekako postao premalen za sve što želim. Dogovorila sam se sa svojom obitelji da će poći za mnom. Sami su predložili da će preuzeti i moje obaveze kad treba u znak potpore i podrške – objašnjava Viktorija kako su donijeli odluku. – Tu su bili i moji divni roditelji kao velika podrška.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

CH
che9
19:56 12.09.2020.

neka si ti stigla objaviti fotku...

RO
roland
21:12 12.09.2020.

Meni su i Dino i Viktorija, vrlo skladan i zanimljiv par. Kako je Dino s 22 god zakucavao Grcima iz kontre, brzina, lakoća, silina... A Viki je talentirana za ples, pjesmu i širi pozitivu