TV EMISIJA

VIDEO: Jura Pađen: 'Na jednom koncertu dobio sam bocom u glavu'

Foto: Vecernji.hr
Aerodrom
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Jurica Pađen
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Jurica Pađen
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
Jurica Pađen
20.02.2020.
u 21:30
Grupa Aerodrom zasvirala je u našem studiju ususret njihovom koncertu u zagrebačkom klubu Boogaloo, a poznati glazbenik otkrio nam je brojne zanimljivosti iz njegove bogate karijere.
Pogledaj originalni članak

Grupa Aerodrom u subotu na koncertu u zagrebačkom klubu Boogaloo nakon prošlogodišnjeg koncerta na Šalati ponovno obilježava 40 godina postojanja. Uz Juricu Pađena i Tomislava Šojata danas u Aerodromu sviraju i pjevaju i nešto mlađi Ivan Havidić, Damir Medić, Fedor Boić, Jelena Vlačić, Ana Šuto, Mario i Zvonimir Domazet, Borna Čop i Hrvoje Prskalo.

Danas bezvremesnkim hitovima poput "Fratello", "Obična ljubavna pjesma" ili "Stavi pravu stvar na pravo mjesto" pridružili su se i neki noviji hitovi koje je Pađen pisao proteklih pet godina, a predstavio na albumu "Dnevni rituali", koji je izašao krajem prošle godine.

Iza Pađena je bogata karijera u najpoznatijim domaćim bendovima, a osim što je svirao svoje najveće hitove, u studiju nam je i ispričao brojne anegdote s koncerata, poput one kada je u Novom Sadu dobio bocom u glavu i prije nego li je počeo svirati. Pogledajte još jednu emisiju na Vecernji TV: 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.