nevjerojatan prizor

VIDEO: Dupin je prvo poljubio pa onda htio i seks!

Foto: Josip Maljak
Slaven Belupo - Birkrirkara
10.09.2012.
u 15:48
Dupin je prvo poljubio djevojku, ali je nakon toga skočio na nju i počeo ispuštati neobične zvukove. Bilo je i više nego očito što želi od plavuše.
Pogledaj originalni članak

Nevjerojatan prizor snimljen je u jednom ljetovalištu na Kubi. Naime, djevojka je sa svojim dečkom ondje ljetovala i nakon što je posjetila dupine, jedan je iskočio iz vode i poljubio je. Šokirala se kada je nakon toga "nasrnuo" na nju i počeo puštati neobične zvukove.

Bilo je više nego očito da dupin želi seks. Znanstvenici National Geographica objašnjavaju da su dupini vrlo slični ljudima, odnosno pare se zbog zadovoljstva, a ne samo da bi se razmnožavali.

Dupin je nekoliko trenutaka proveo na djevojci, a nakon toga se sretan spustio nazad u vodu. Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 46

Avatar madcap
madcap
16:03 10.09.2012.

Voli malo punačkije. I plavuše. To je sasvim OK.

OB
-obrisani-
16:24 10.09.2012.

pa to nije normalno ! i to pred svima, sram da ga je

SL
Slovenc
16:01 10.09.2012.

hahahaaaaaa