victoria beckham

Victoria Beckham: Što sam starija to se bolje osjećam u svojoj koži

Foto: josh oins
victoria eckham (1)
Foto: josh oins
victoria eckham (1)
Foto: \'Misha GulkoPress Association/Pix\'
\'Victoria Beckham and baby Harper in NY on November 15, 2011. Photo: Press Association/Pixsell\'
04.02.2012.
u 13:17
Na seksi snimanju supruga Davida Beckhama i majka četvero djece od kojih najmlađe ima samo sedam mjeseci otkrila je kako je postigla savršenu figuru nakon poroda.
Pogledaj originalni članak

Ona je majka četvero djece od koje najmlađe ima samo sedam mjeseci, no Victoria Beckham, bez sumnje, izgleda sjajno.

Za magazin D fotografirao ju je poznati fotograf Josh Olins, a supruga Davida Beckhama nosila je samo korzet, jako kratke hlačice i naravno visoke pete. Besprijekornu liniju 37-godišnjakinja je postigla nevjerojatnom disciplinom, vježbanjem i zdravom prehranom. Iako je na fotografijama gotovo polugola bivša članica skupine Spice Girls priznaje da nije oduvijek bila tako slobodna sa svojim tijelom.

 

- Kada sam počinjala ka Spice Girl nisam se vadila iz one haljine-korzeta. Mislim da je to bio odraz mog manjka samopouzdanja.Ljudi su me počeli poistovjećivati s tim izgledom i drago mi je da sam se od toga odmakla - rekla je Victoria.  

 

- Što sam starija to se udobnije osjećam u vlastitoj koži. Shvatila sam da ne moram nositi sasvim usku odjeću da bi dobro izgledala i dobro se osjećala - zaključila je.

 

Njezin suprug David također je zadovoljan Victorijinim izgledom, no priznaje da bi volio da imaju još barem jedno dijete.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

DK
dkatica2
13:31 04.02.2012.

promijeni kožu pa ćeš se još bolje osjećati

Još iz rubrike Showbiz