OBRATIO SE PRATITELJIMA

Velimir Bujanec pozitivan na koronavirus: 'Nemam simptome, osjećam se dobro'

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
Velimir Bujenec
Foto: Instagram
Foto: HINA/PIXSELL
bujanec
Foto: Davor Javorović/Pixsell
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Foto: Facebook
05.10.2020.
u 16:22
Televizijski voditelj Velimir Bujanec koji na Z1 Televiziji vodi emisiju "Bujica" izvijestio je pratitelje na Facebooku kako je pozitivan na koronavirus.
Pogledaj originalni članak

Poznati televizijski voditelj "Bujice" na Z1 Televiziji, Velimir Bujanec, pozitivan je na koronavirus. O potvrđenoj dijagnozi izvijestio je pratitellje na Facebooku danas oko 14 sati, ali je istaknuo kako se dobro osjeća.

- Nemam temperaturu. Nemam baš nikakvih problema s disanjem niti plućima. Imam potpuno normalan osjet okusa i mirisa, ali su mi, isto tako, rekli da imam – koronu. Ni u kakve rasprave ulaziti neću, iako bih i ovom prilikom imao puno toga za reći… Još ću manje kukati – jer fakat nemam zbog čega, a i vukovi to ne rade. Izvrsno se osjećam i potpuno sam sposoban za normalno obavljanje svoga posla. Fokusiran i željan novih tema. Ipak, pravila koja su propisali stožeraši - u ovom se slučaju moram pridržavati pa ovaj tjedan neće biti Bujice u eter - obavijestio je Bujanec te najavio da će se redovito emitiranje emisije nastaviti idućeg ponedjeljka, 12. listopada od 20:05.

Foto: Facebook

Podsjetimo, Bujanec je nedavno sudjelovao na Hodu za slobodu koji je okupio nekoliko tisuća posjetitelja na glavnom zagrebačkom trgu, kako bi iskazao s njima negodovanje zbog epidemioloških mjera. Društvo su mu tamo pravili Zlatko Hasanbegović i Ivan Pernar, a priznao je i kako je bio jedan od onih koji su zalijevali vozilo Hitne pomoći koje je na Trg stiglo da bi ukazalo pomoć građaninu kojem je pozlilo.

 

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 28

WE
weAreCro
17:04 05.10.2020.

Ma Bujo ne brini, naravno da ti nije ništa I da nemaš simptoma isto kao i ostalih 99,9% "pozitivnih" na test koji zapravo to i nije. Ali kako kažeš stozerasi imaju moć pa se moraš pridržavati njihovih terorističkih pravila.

Avatar drug Joža
drug Joža
16:54 05.10.2020.

Da su dalje išli testirati bio bi ti pozitivan i na belo i na još neke intimne boleštine

Avatar salko1951
salko1951
16:44 05.10.2020.

Rekli su mu da ima koronu??