Sve zbog ljubavi

Velika promjena imidža glumice Nives Ivanković u \"Ruži vjetrova\"

Foto: RTL
Velika promjena imidža glumice Nives Ivanković u \"Ruži vjetrova\"
21.03.2012.
u 17:23
Kako bi privukla pažnju Ivana, kojeg glumi Dragan Jovanović, Nives Odak (Nives Ivanković) pretvorit će se u pravu zavodnicu
Pogledaj originalni članak

Odlučna i svojeglava Nives Odak, koju u seriji "Ruža vjetrova" glumi Nives Ivanković, u idućim će nastavcima serije koja se prikazuje na RTL-u doživjeti veliku promjenu imidža. Kako bi privukla pažnju novog muškarca u seriji, Ivana kojeg glumi Dragan Jovanović, Nives je odlučila otkriti svoju ženstvenu stranu i poslovna odijela zamijenila je lepršavim haljinama i suknjama.

Kosa u repu je odjednom raspuštena, a šminka intenzivnija – Nives će učiniti sve da osvoji i zadrži muškarca koji joj je zavrtio glavom. Zaljubljena Seke jako je zavodljiva, pokušava biti duhovita і pažljiva, nevini i slučajni dodiri dokazuju da je u Ivanu pronašla muškarca svog života. Napokon je postala ranjiva žena. No shvaća li Nives razliku između biti potreban nekome i biti voljen?

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz