došao nepozvan

Vatroslav otkrio identitet kradljivca sa svadbe: 'Ne prihvaćajte ga kao gosta. Pokrast će vas'

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Privatni album
Foto: Facebook
31.07.2019.
u 08:56
Za krađu na vjenčanju Vatroslav Fijan optužio je bivšeg kandidata showa 'Ljubav je na selu'. On je na svadbu navodno došao nepozvan.
Pogledaj originalni članak

Proteklog vikenda u bračnu luku uplovili su bivši kandidati emisije ''Ljubav je na selu'' Vatroslav Tijan i Valentina Kordić, a njihovo vjenčanje proteklo je u znaku drske krađe. Naime, mladencima je netko otuđio novac koji se daje za revere, o čemu su javno progovorili za medije.

– Pokrali su nas na svadbi, nestalo nam je četiri do pet tisuća kuna. Sumnjamo u nekoliko ljudi – kazao je netom nakon vjenčanja šokirani Vatroslav za 24 sata. Jučer su se pak pojavili novi detalji, Vatroslav je otkrio kako ih je opljačkala osoba koja se zapravo sama pozvala na svadbu.

– Ta nas je osoba uvjeravala cijelu večer kako nam je poklonila malo veći iznos nego većina uzvanika. Zahvaljivali smo na daru, ali kad smo pokušali naći dar te osobe, nije ga bilo – rekao je Vatroslav dodavši kako je taj gost cijelu večer tvrdio da im je ostavio 150 eura u omotnici.

Iako u medije nije htio izaći s njegovim imenom, mladoženja je identitet kradljivca otkrio na svojem Facebook profilu. "Ne prihvaćajte kao gosta Danijela Koprivnjaka iz 8. sezone ''Ljubav je na selu''. Pokrast će vas", stoji u objavi.

Foto: Facebook

Ispod objave odmah su se zaredali komentari, a u jednom od njih Vatroslav je, odgovarajući na poruku jedne pratiteljice, napisao kako je Danijelu ''dokazao lopovluk i laganje''. Sudeći prema komentarima, ako mu se i dokaže krivnja, čini se da mu to ne bi bilo prvi put.

"Koprivnjak je meni ispričao krađu od 300 kn iz nečije torbe na gaži Nikoline Cvek... I uperio prstom u istu...i kao nemoj nikom reći.. Vidim ja da uopće nije sigurno biti blizu te ekipe", požalila se jedna pratiteljica. Prozvani Danijel Koprivnjak o svemu se još nije oglasio.

Pogledajte i gdje su danas naše reality zvijezde.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

MA
magnum2013
10:35 31.07.2019.

Što nas već danima davite sa njima?

DO
domxerex
18:13 31.07.2019.

Sve te urbane reliti-predstave su samo jedan veliki kokošinjac gdje nitko normalan ne može doći toliko vremena gubiti na gluposti koje se damo diktirano događaju. Dodatno bi bi trebalo obaviti testiranje na droge. Osim toga uvedite 200% poreza na sve reklame i objave u tim ispraznim tzv realiti-predstavama. Dodatno oporezovati te same emisije pa neka rade ako im se isplati.

Avatar munšajn
munšajn
10:54 31.07.2019.

Kokošari svi vi iz tih emisija

Još iz rubrike Showbiz