LIJEPA MANEKENKA

Vanja Halilović pokazala besprijekornu liniju u kratkoj haljini

Foto: Instagram
Vanja Halilović
Foto: davor višnjić/pixsell
Vanja Halilović
Foto: Facebook
vanja halilović (1)
Foto: import
Vanja Halilović, 22, RTL
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
Vanja Halilović
Foto: import
Vanja Halilović, RTL
Foto: Facebook
vanja halilović
Foto: Instagram
vanja halilović
Foto: Vecernji.hr
Vanja Halilović
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
vanja halilović
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
vanja halilović
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
vanja halilović frane barbier
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
Vanja Halilović
01.12.2017.
u 09:48
– Život je ono što se događa dok ti planiraš – napisala je pokraj fotografije na kojoj pozira u crnoj minici i štiklama.
Pogledaj originalni članak

Iako je više ne gledamo na malim ekranima, bivša manekenka i TV voditeljica Vanja Halilović (33) i dalje je popularna u javnosti. Na Instagramu je prati gotovo 18 tisuća ljudi, a danas ih je počastila fotografijom na kojoj je još jednom pokazala svoju besprijekornu liniju.

- Život je ono što se događa dok ti planiraš - napisala je pokraj fotografije na kojoj pozira u crnoj minici i štiklama.

Vanja je već šest godina u vezi s Franom Barbierijem (47), bratićem poznatog chefa Andreja Barbierija, s kojim je ovog proljeća u Zagrebu i otvorio restoran.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Babaluji x
Babaluji x
19:09 01.12.2017.

auuuuu mala je ful za moj ukus ;-)))