ljubav je na selu

Uzavrela atmosfera već na početku: Pali i prvi strastveni poljupci!

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
05.02.2019.
u 19:32
Nova epizoda Ljubav je na selu donosi dobru atmosferu, glazbu i druženje. Djevojke će se odlučiti za noćno kupanje, a pridružit će im se i farmeri.
Pogledaj originalni članak

Nakon prvih susreta na imanju kod Kutine i brzih spojeva, uslijed kojih su neke djevojke bile još sigurnije u svoj izbor, a neke su ostale potpuno zbunjene, stiglo je vrijeme i za prvi zajednički tulum. - prenosi RTL.

Dobra atmosfera, glazba i druženje je jedinstveni opis za novu epizodu ovog reality showa. Djevojke će se odlučiti za noćno kupanje, a pridružit će im se i farmeri. Strastveni poljupci past će već prve večeri te izazvati ljubomoru i komentare. Voditeljica Marijana će idućeg jutra postavljati razna pitanja farmerima i djevojkama o prethodnoj noći koje neće moći izbjeći. 

Foto: RTL

Kandidate čekaju dva zahtjevna izazova. Prvo će se svatko od njih morati suočiti sa svojom 'zlatnom djevojkom' na brzinskom spoju naslijepo, i to ni više ni manje nego pred svim ostalim farmerima i njihovim damama. Bez sumnje smijeha kao ni zbunjujućih pitanja i još urnebesnijih odgovora neće nedostajati.

Na kraju dana, farmeri će morat odlučiti koja djevojka mora odmah napustiti natjecanje, odnosno koju od njih ipak neće povesti na svoju farmu.

 

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Danijel.Hrzic
Danijel.Hrzic
19:47 05.02.2019.

Pa to su sve likovi i likuše koje se nisu godinama a možda i nikad trpali pa ovo nije čudo! Ona debela ne znam kaj joj je bilo kod upoznavanja, samo kaj se nije rascmoljila haahaha