u rovinju

Uskoro prestižni izbor: Jedna od ljepotica ponijet će krunu Kraljice Hrvatske za Kraljicu Svijeta

Foto: Josip Čekada i Giordano Cellich
Foto: Josip Čekada i Giordano Cellich
Foto: Josip Čekada i Giordano Cellich
Foto: Josip Čekada i Giordano Cellich
Foto: Josip Čekada i Giordano Cellich
Foto: Josip Čekada i Giordano Cellich
Foto: Josip Čekada i Giordano Cellich
Foto: Josip Čekada i Giordano Cellich
Foto: Josip Čekada i Giordano Cellich
24.11.2021.
u 17:25
Kandidatkinje iz raznih dijelova Hrvatske predstavit će se u najboljem izdanju i zasjati pred stručnim žirijem te publikom, koja će imati priliku pratiti elegantnu manifestaciju uživo.
Pogledaj originalni članak

I ove godine rovinjski hotel Lone postat će središte ljepote, zahvaljujući ovogodišnjem izboru Kraljice Hrvatske za Kraljicu Svijeta, koji se tradicionalno održava uz veliku podršku turističke zajednice Rovinja i grada Rovinja - krune Mediterana, koji je ujedno i turistički prvak Hrvatske. Kraljica Hrvatske najstariji je izbor ljepote u Hrvatskoj, o njegovoj prepoznatljivosti govori i činjenica da je najstarija i najnagrađivanija domaća vinarija Iločki podrumi, inspirirana ovom manifestacijom, etiketirala svoje vino i pjenušac nazivom „Kraljica Hrvatske“, a o kvaliteti ovog vina najbolje govori činjenica da se posluživalo za vrijeme kraljevskog vjenčanja Meghan Markle i princa Harryja.

Kandidatkinje iz raznih dijelova Hrvatske predstavit će se u najboljem izdanju i zasjati pred stručnim žirijem te publikom, koja će imati priliku pratiti elegantnu manifestaciju uživo. Organizatori izbora Kraljica Hrvatske ekskluzivno najavljuju kako su po prvi put u povijesti Republike Hrvatske, upravo oni postali vlasnici svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica Svijeta, što je iznimna čast za Republiku Hrvatsku, u kojoj će se po prvi puta održati ovaj izbor.

Na pripremama u Rovinju djevojkama se pridružila Kraljica Hrvatske 2018., prelijepa Ema Gračan, kćerka jedine Hrvatice koja je osvojila prestižnu titulu Kraljice Svijeta 1990. godine, Danijele Gračan.

Kroz svečanost će nas voditi lijep i zabavan par, Doris Pinčić i Mario Sedmak, a u zabavnom dijelu izbora nastupaju svima dobro poznati pjevač Boris Novković, te dance grupa Colonia. Pored pjevačkih točaka, svojim plesnim vještinama zaplesat će i odlična plesna skupina Megablast. Za degustaciju rovinjskih delicija pobrinut će se restoran Dario. Pridružite se ovoj svečanoj manifestaciji, podržite festival ljepote, talenta i zabave te rezervirajte datum 30. studenog za Kraljicu Hrvatske za Kraljicu Svijeta i za vrhunsku zabavu koju će organizatori pripremiti.

VIDEO>>Haljina koju je Amy Winehouse nosila na svom posljednjem koncertu u Beogradu, prodana je za više od 1.5 milijuna kuna!

predsjednik nije optimističan

Milanović: Sutra dolazi kriza, siguran sam sto posto. Moramo ostati hladne i trezvene glave

"Ovo je posebno i rijetko vrijeme iz kojega moramo izvući maksimum onoga što nam se nudi. Jer sutra dolazi kriza, siguran sam sto posto. Vjerujem da u slučaju Hrvatske ne dolazi opasna, ratna, egzistencijalna kriza. Mislim da smo od toga zaštićeni i da taj film nećemo gledati. Ali ne smijemo živjeti da će ovo što se trenutno događa trajati vječno, neće. Moramo uzeti sve što nam se nudi", kazao je Milanović.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.