Premijera 24. listopada

Uoči sedme sezone 'Živih mrtvaca' obožavatelji u Zagrebu postat će dio serije

Foto: Promo
Živi mrtvaci
Foto: Promo
Živi mrtvaci
Foto: Promo
Živi mrtvaci
18.10.2016.
u 15:15
U City Centeru one Zagreb East od 21. do 24. listopada zaljubljenici u ovu hit seriju imat će priliku 'oživjeti' legendarnu scenu iz šeste sezone
Pogledaj originalni članak

Povodom velike globalne premijere sedme sezone hit serije "Živi mrtvaci" obožavatelji će imati priliku doživjeti jednu od legendarnih scena iz serije, ali i osvojiti vrijednu nagradu ako od 21. do 24. listopada svrate do shopping centra City Center one Zagreb East.

Ljubitelji serije imaju izuzetnu priliku postati dio grupe preživjelih predvođene Rickom Grimesom i oživjeti svjetski poznatu scenu iz finalne epizode šeste sezone serije koja je šokirala gledatelje diljem svijeta, ostavivši ih u nedoumici - tko će od hrabre jedanaestorice biti pogubljen?

U FOX-ovom korner na prvom katu shopping centra  moći će se fotografirati sa svojim prijateljima ili članovima obitelji i ako fotografije podijele na društvenim mrežema uz obavezne hashtagove #ZabavaTekPocinje #ZiviMrtvaci mogu osvojiti originalnu majicu "Živi mrtvaci". 

Premijera prve epizode nove, sedme sezone serije "Živi mrtvaci" biti će prikazana 24. listopada u 22:00 h na kanalu FOX.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.