Trud se isplatio

U2 je u prošloj godini zaradio vrtoglavih 580 milijuna kuna

Foto: Reuters
U2 je u prošloj godini zaradio vrtoglavih 580 milijuna kuna
28.02.2010.
u 16:54
Grandiozna turneja irske rock skupine nazvana "360 stupnjeva" momcima se očito isplatila jer su 580 milijuna kuna zaradili samo u Sjedinjenim Državama
Pogledaj originalni članak

Sudeći prema zaradi irskih rokera, grupe U2, čini se kako im se trud oko prošlogodišnje spektakularne turneje “360 stupnjeva” isplatio. Samo u Sjedinjenim Državama prošle godine zaradili su vrtoglavih 580 milijuna kuna, što je dvostruko više od bilo kojeg drugog izvođača. Kako je objavio magazin Bilboard, Bono Vox i njegova grupa od prodanih albuma, koncertne turneje i ostalih autorskih prava zaradili su dvostruko više od pjevača Brucea Springsteena, koji je na ovoj Bilboardovoj ljestvici sa 290 milijuna kuna zarade završio na drugom mjestu. Madonna je u prošloj godini zaradila oko 235 milijuna kuna i tako se našla na trećem mjestu, a grupa AC/DC sa 220 milijuna kuna završila je na četvrtoj poziciji.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.

Još iz rubrike Showbiz