Veliki interes

U prodaju pušteno još 1000 ulaznica za Gregorian

Foto: Promo
Gregorian
Foto: Promo
Gregorian
Foto: Anto Magzan/Pixsell
Gregorian
Foto: Anto Magzan/Pixsell
Gregorian
03.02.2017.
u 10:54
Gregorian u Zagreb dolaze u sklopu turneje Masters of Chant - Final Chapter Tour i publici su obećali raskošan show u Areni
Pogledaj originalni članak

Iako su Gregoriani rasprodali zagrebačku Arenu zbog velikog interesa otvara se dodatna tribina.

- Presretni smo i jako uzbuđeni što ponovno dolazimo u Zagreb. Posljednji nastup imali smo 2013. godine u Domu sportova. Znamo da u Hrvatskoj imamo puno obožavatelja, a nadamo se da ćemo upoznati i neke nove, najavili su nastup u zagrebačkoj Areni 09. veljače. 2017. pjevači njemačko - engleske pop grupe Gregorian.

Njihov začetnik Frank Peterson talentirani je glazbenik i umjetnik, koji je nekada producirao hitove benda Enigma, a danas je poznat po svojoj svjetskoj senzaciji koja uspješno kombinira gregorijanske korale s pop - rock glazbom.

Gregoriani u Zagreb dolaze u organizaciji Star Produkcije u sklopu turneje Masters of Chant - Final Chapter Tour

Da ih hrvatska publika voli dokazuje i rasprodana zagrebačka Arena, a zbog velikog interesa publike u prodaju je pušteno dodatnih 1000 ulaznica.
Grupa, koja je do sada objavila 11 albuma, u Hrvatskoj su i ranije imali niz koncerata no nastup u Areni bit će im prvi. 

- Naša publika je naviknula na raskošan show i ono što vam mogu obećati je da će u Areni biti puno lasera, pirotehnike i mistike uz pratnju vrhunskih devetoro pjevača i benda. Bit će to vrhunska zabava za sve generacije – ističu članovi Gregoriana. “Fratri koji pjevaju” u Zagreb dolaze s nekoliko šlepera opreme, a u cijeloj ekipi ima ih 30.

- Puno je to opreme kad putujete od grada do grada ali ništa nije teško ako se želi prirediti vrhunski show – kažu u Gregorianu. 

Da su zaista jedinstveni govori i činjenica da u izvođenju moderne glazbe u interpretaciji gregorijanskog korala nemaju konkurenciju jer su jedini takav bend na svijetu.

U njihovim nastupima uživaju milijuni obožavatelja, gostovali su u velikim dvoranama u Europi, Aziji i Bliskom Istoku, prodali su desetak milijuna albuma, osvojili 32 zlatne i platinaste ploče u 18 država, a jedni su od rijetkih koji su na prvom nastupu u Kini rasprodali pet koncerata zaredom. 

Obrade najpoznatijih svjetskih hitova u kombinaciji gregorijanskih korala i pop-rocka te vrhunska produkcija s izvođačima i pratećim rock bendom odlike su ovog vrhunskog glazbeno-scenskog doživljaja koji vas očekuje u sklopu turneje Master of Chants - Final Chapter Tour.

Nastup u Areni Zagreb bit će njihov jedini nastup u Hrvatskoj stoga požurite po ulaznice za ovaj show koji ćete dugo pamtiti.

Ulaznicu za zagrebački spektakl 09. veljače možete nabaviti u sustavu Eventima već od 90 kuna.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

CL
claw5
09:18 10.02.2017.

Nema to veze s modernom interpretacijom srednjovjekovnih gregorijanskih korala već s nečim vrlo, vrlo mračnim. Jedna od njihovih skladbi nosi naziv "Ave Satani" sa stihovima od kojih vas prolazi jeza pa nek onda neko kaže da nemaju veze sa sotonizmom. Tko voli nek izvoli...