bilo je napeto

U Potjeri su osvojili 143.000 kn, a lovkinja Morana je zakazala: Evo koja pitanja su joj presudila

Foto: HRT screenshot
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
Morana Zibar
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
Foto: HRT
30.11.2020.
u 19:28
Naime u završnici su supjeli odgovoriti na više pitanja nego lovkinja Morana, te im je pogodovala i činjenica da ona nije znala odgovore na čak tri pitanja u svom krugu.
Pogledaj originalni članak

U večerašnjoj epizodi megapopularnog kviza 'Potjera' briljirali su natjecatelji Zoran, Tomislav, Ivan i Dragutin, te su kući otišli bogatiji za 143 tisuće kuna.

Naime u završnici su uspjeli odgovoriti na više pitanja nego lovkinja Morana Zibar, te im je pogodovala i činjenica da ona nije znala odgovore na čak tri pitanja u svom krugu. 

Muke joj je zadalo pitanje 'Koji je glumac za upravljačem automobila na početku filma 'Svjetski rat Z'? Točan odgovor je, naravno, Brad Pitt, a Morana je mislila da je riječ o Tomu Cruiseu.

Nije znala ni odgovor na pitanje 'Kako je voditelj Jimmy Kimmel prigodno nazvao ovogodišnje Emmyje?' Natjecatelji su točno pogodili da ih je prozvao Pandemmyji ili Pandemmys. Isto tako nije znala ni koliko su puta Englezi osvojili svjetsko seniorsko nogometno prvenstvo, kazala je da se to nije dogodilo niti jednom, a točan odgovor glasi - jednom.  Na kraju je zazvonilo zvono i Morana više nije stiglla sustići svoje protivnike. Nazjecatelj Dragutin kazao je da je presretan zbog pobjede jer mu je ovo bila doista teška godina, zbog pandemije koronavirusa, ali i zbog potresa koji mu je oštetio stan i automobil.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

AN
Anemija
20:29 30.11.2020.

I opet Morana 😊

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
20:28 30.11.2020.

a prestanite više feminizirati imenice koje su inače zadane u muškom rodu!!!! Kakva "lovkinja" ili "borkinja"???? Pa zar ne vidite kako to zvuči smiješno i glupo??? Ta ženska u kvizu je LOVAC, a ona koja se mlati u ringu (užas!!!) je BORAC!!!! Shvatite da su neke imenice naprosto zadane isključivo u muškom rodu, i ako ih se ide feminizirati ispada lakrdija. Kako biste nazvali ženu koja roni? Muškarac je - ronilac. A žena? Roniokinja, ronilica, ronilačica...??? Pa zar ne vidite kako to zbuči blesavo??? Ima još koliko hoćete takvih primjera imenica koje su zadane u muškom rodu, i čije pretvaranje u ženski rod ispada krajnje glupo!!!